Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar folyton menni?

Figyelt kérdés

Párom pókerezni jár heti 2x, nyert hétvégén egy nagy összeget, és most ott tartunk hogy minden másnap eljár.

Ennek nem úgy kéne történnie, hogy a nagyobb összeg miatt megnyugszik, fellélegzik és kicsit hanyagolja a pókert?

Attól tartok, hogy a társaság miatt jár és hogy esetleg ott nőzik...

Amikor kettesben lehetnénk akkor is beszervez elmenős, intézkedős, focis programot, és velem nem tervez. Kedden nem ment focira, hogy velem lehessen este, ésmondtam hogy jó, erre kiakadt, hogy nem köszönöm meg wtf. Szerdán kivételesen megkérdeztem tőle szomorúan, hogy mi lenne ha pénteken nem menne pókerre, hogy legyünk együtt erre nagyon ideges lett. Amikor ilyen támadó, vaj van a füle mögött, de nem tudom eldönteni, hogy mivan.

Tudom, nem tudjátok, hogy mi játszódik nála a háttérben, csak a gondolatmenetemet nem tudom merrw vigyem, mit csináljak.

2022. febr. 4. 07:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

És te ezzel akarsz maradni? :O

Igazi önsorsrontó vagy.

2022. febr. 4. 08:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Rokonságban van egy profi pókeres, közeli rokonom nagyon. Ő az egyike a kevés embereknek, akik ebből meg is tudnak élni. De baromi formabontó is emiatt, főleg az apja nem tud vele dűlőre jutni.

Pókerezés nem csak szerencsén múlik, sok taktika és ügyesség kell.

Ezen felül nagyon jó pénzügyi érzék is a megnyert pénzzel való bánásra. Az említett rokonom pl befektet, hogy legyen máshonnan is bevételi forrása, mert a póker illékony dolog.

2022. febr. 4. 08:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Ő messze nem bánik jól a pénzzel, mert amikor sok kerül hozzá, az eltűnik, talán tartozásai vannak a háttérben, nem tudom. A most megnyert összeget amúgy nem is mutatta, pedig normális esetben lobogtatja valaki és dobálja, nem?
2022. febr. 4. 08:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez viszont nagy baj, és emiatt is átgondolnám helyedben, hogy vele maradnék-e, mert ilyen pénzügyi gondokra semmi jövőt nem lehet alapozni.
2022. febr. 4. 12:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Jatekfuggo, ami az evek soran kiszamithatatlan mereteket kepes olteni. en nem maradnek a helyedben mellette. neki soha nem lesz elso a csalad. egyetlen igazi szerelme van es az a poker. Kartyas volt a nagyapam. Komoly vagyonokat kartyazott el, a nagymamam arisztokrata csaladbol szarmazott. elmentek foldek, kuria, egy 300 eves kastely, lovak. Katonatiszt volt fiatalon, ejjeliorkent hajlektalankent vegezte mert a nagyanyam elvalt tole. ill hivatalosan nem de soha nem engedte be a lakasaba tobbet ami mar csak az ove volt nem kozos.
2022. febr. 4. 14:27
 16/18 A kérdező kommentje:
A pénzügyi helyzete addig érdekel, amíg kifizeti a rezsit és a szabadidőtevékenységeket. De nem nagyon akar velem lenni, ez pedig érwlmileg nem kielégítő.
2022. febr. 5. 09:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Tegnap délután halálra untam magam, elfoglaltam magam munkával, beteg lettem, így barátnőmet lemondtam :-( Ma egész nap együtt lehetnék a párommal, erre kitalálja, hogy elmegy meccset nézni, ahol a fia játszik, ez kábé 3-7 óráig, mert utazni kell. Aztán kitalálta, hogy elviszi a meccsre az exfwleségével meg a palijával, tehát akkor már 1kor kell indulnia...köszi
2022. febr. 5. 10:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Megy a rinya itt is. Oké, értjük, szar alak. Rakd ki!
2022. febr. 5. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!