Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar folyton menni?

Figyelt kérdés

Párom pókerezni jár heti 2x, nyert hétvégén egy nagy összeget, és most ott tartunk hogy minden másnap eljár.

Ennek nem úgy kéne történnie, hogy a nagyobb összeg miatt megnyugszik, fellélegzik és kicsit hanyagolja a pókert?

Attól tartok, hogy a társaság miatt jár és hogy esetleg ott nőzik...

Amikor kettesben lehetnénk akkor is beszervez elmenős, intézkedős, focis programot, és velem nem tervez. Kedden nem ment focira, hogy velem lehessen este, ésmondtam hogy jó, erre kiakadt, hogy nem köszönöm meg wtf. Szerdán kivételesen megkérdeztem tőle szomorúan, hogy mi lenne ha pénteken nem menne pókerre, hogy legyünk együtt erre nagyon ideges lett. Amikor ilyen támadó, vaj van a füle mögött, de nem tudom eldönteni, hogy mivan.

Tudom, nem tudjátok, hogy mi játszódik nála a háttérben, csak a gondolatmenetemet nem tudom merrw vigyem, mit csináljak.

2022. febr. 4. 07:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Póker, foci ide vagy oda, nekem úgy tűnik, hogy mindegy, csak ne veled legyen. Ha pedig ráveszi magát, akkor köszönetet vár, mintha ez egy áldozat lenne.

Bármit is mondasz, vagy hozol fel a mentségére, egyértelmű, hogy nem szeret és nem akar veled lenni, csak valamiért kényelmes neki, hogy vagy. De nem érdekli, hogy téged megbánt, sőt még pluszban egy tahó, hogy köszönetet vár. Úgy tesz, mintha ezt csak te akarnád. Valószínűleg így is van.

Én ezt elmondanám neki, aztán ha erre is úgy reagál, amit leírtál, kuka.

Semmit nem ér egy ilyen kapcsolat, csak téged épít le.

2022. febr. 4. 08:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod mit csinálj? Sürgősen hagyd el. Szerencsejáték függő, és ennek MINDÍG azzal jár, hogy lejátsza a saját pénzét, a te pénzekedet és adósságba veri magát. Az, hogy most nyert egy nagyobb összeget semmit sem jelent. El fogja veszteni
2022. febr. 4. 08:06
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem nőzik, ez nettó függőség és igen, hagyd el már most amig még tudod
2022. febr. 4. 08:11
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Továbbra is pókerezni fog bármennyi pénzt nyer vagy veszít. Szerintem nem csajozásról van szó, hanem szerencsejáték függő. Már a függőség is jelzés értékű, de ha mellette ezek az esetek már a kapcsolat rovására mennek, nem jósolok nektek hosszú jövőt. Nem szívesen lennék együtt olyasvalakivel, aki eljátsza a fizetését.
2022. febr. 4. 08:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez már eléggé függőségnek látszik így a leírtak alapján, de ha jól látom, nem csak a póker miatt nem vagytok együtt, egyszerűen nem is igényli, hogy több időt töltsön veled.

Ne akard megmenteni vagy megfejteni, hogy miért nincs veled. A lényegen nem változtat; nem akar veled lenni, ami nálam egyenlő azzal, hogy nem is szeret igazán. A te szemszögedből teljesen mindegy az ok, hogy miért hanyagol, a lényeg, hogy te többet szeretnél, azt pedig tőle nem fogod megkapni.

2022. febr. 4. 08:16
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben, de nem póker volt a függőség, hanem valami más, azonban még csak második helyen sem voltam nála, mert előttem voltak még a haverok, barátok, buli és miegymás. Állandóan csak vártam, hogy mikor lehetünk kettesben, valahányszor szóvá tettem, ideges lett, pont mint a te párod. Ez annak a jele, hogy idegesíted. Amikor évek múltán végre eljutottam arra a pontra, hogy belássam, nem fog működni a dolog, mert folyton csak várok, elhagytam. A reakciója volt a párkapcsolatunk legbeszédesebb jelenete: Rezzenéstelen arccal végighallgatta, hogy miért szakítok vele és megvonta a vállát, majd elköszönt és kisétált az ajtón.
2022. febr. 4. 08:20
 7/18 A kérdező kommentje:
Hű erre nem számítottam, kiábrándító :-(
2022. febr. 4. 08:21
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Párom 14 éve pókerezik, folyamatosan élő pókert játszott amíg be nem ütött a pandémia.

Az én párom 20 éves kora óta él csak a pókerből, de ehez az kell,hogy minden nap játszon!!!

Aki jónak érzi magát stb az nem fogja abbahagyni mert 1xer nyert. Ez azért nem a lottó ami a szerencsén múlik hogy vagy bejon vagy nem. Ha van tehetsége és esze hozzá, nagyon jól lehet vele "keresni"

Aki terembe jár pókerezni mármint hivatalos helyre ott biztos hogy nem csajozik... viszont ha máshova jár játszani, magánszemély, haverok stb azt nyilván nem tudhatod ott mivan. Meg igazából honnan tudod hogy egyáltalán oda megy?

A lényeg, szerintem elég egyértelmű hogy nem akar veled lenni csak túl gyáva szakítani...

Te döntésed szükséged van e ilyen kapcsolatra...

2022. febr. 4. 08:27
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

Miért kérdező, mire számítottál? :D

Hogy azt mondjuk, vegyél fel egy szexi fehérneműt és minden megváltozik?

Nem fog, mert nem szeret, nem is titkolja, és még függő is mellé. Menekülj, amíg lehet!

2022. febr. 4. 08:35
 10/18 A kérdező kommentje:

Ő is munka-pókeres, tehát nem élvezetből, hanem ésszel játszik. Nem szerencsés általában, de van amikor évi 1x nyer egy nagyobbat.

Teremversenyen és házipókerben is részt vesz. Mindig mondja ,hogy hova megy éppen, meg szokott onnan felhívni, üzenetekt váltunk, vagy volt párszor, hogy bementem egy puszira, ha arra jártam vagy nagyon unatkoztam.

Most hogy fellélegezhet a nyert összeg miatt, még jobban rákapcsolt. Nem tudom mennyi pénzekben játszik, bár mondani szokta, hogy most vesztett, most nyert mennyit..hogy hallgat-e el valamit előlem, azt nem tudom. Legutóbb millió forintok tűntek el nála, állítólag kölcsön adta valakinek és az nem adja vissza ,de ez más téma a kérdésemet tekintve.

2022. febr. 4. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!