Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagy a pároddal? Mit ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy a pároddal? Mit ad hozzá az életedhez?

Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 21:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%

Puncsról ismertem meg.Azt mondta ne éljek a kis budai garzonomban, hanem költözzek a családi házába.kaptam tőle autót is amivel vásárolni, edzeni tudok menni.Ezt a sok sok jót mindig nagyon meghálálom neki.

28L

2022. febr. 3. 22:01
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

lol

A legutolsóval amiatt voltam együtt, mert egy szellemes, eléggé vonzó, szellemileg engem kiegészítő partner volt - de mivel nem egészített ki mégsem, így ex lett. Szed sztori.😅

2022. febr. 3. 22:04
 3/13 anonim ***** válasza:
15%
1 magyarul mondva te csak a p.ncidat teszed a kapcsolatba... 😅
2022. febr. 3. 22:08
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

1-es, ezen jót mosolyogtam. :)

Az én párom nyugalmat és stabilitást hozott az életembe. Most először érzem azt, hogy ezzel a faszival le tudnám élni az életem. Annyira hasonlók vagyunk, hasonló az ízlésünk, imádom!

Az a típus, aki mellett nem kell attól félnem, hogy mikor k.rogat félre. Akkor érzem jól magam, ha itt van mellettem, akkor is, ha nem csinálunk semmit. Jó hazajönni. Úgy érzem, hogy ketten vagyunk teljes egész.

2022. febr. 3. 22:09
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Mindig van kit ölelgetnem, ha izgulok. Meg meghallgat, ha éjfél előtt mesélek neki. Meg takarít és főz. És elvisel a rossz napjaimon. Meg szereti a kutyákat, meghallgatja 130x a nagyszüleim történeteit. Látja rajtam, hogy hogy vagyok és ha rossz a kedvem, akkor próbál felvidítani (néha úgy, hogy magamra hagy). És tudja az összes jelszavamat, amit elfelejtettem.
2022. febr. 3. 22:15
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
#3: Az egyes egy retardált incel.
2022. febr. 3. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
8%
Azt jó le lettem pntozva 😅🤔
2022. febr. 3. 22:24
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Szerelmet
2022. febr. 4. 00:05
 9/13 anonim ***** válasza:
35%
Hát inkább elvesz belőlem, minden életkedvet
2022. febr. 4. 05:37
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Motivációt a közös célokhoz,asszem
2022. febr. 4. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!