Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni ha a házaságunk a végére ért? Ha elválsz mi van ha késöbb megbánod?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt.. 31 évesek vagyunk mind a ketten.. Elérkeztünk arra a pontra hogy heti vagy akár napi szinten veszekszünk.. Ma mondtam neki, hogy én ezt már nem birom tovább elfáradtam.. Elfáradtam a vitákba, nem figyel rám mintha a falnak beszélnék.. Sokszor probáltam vele leülni és megbeszélni az éppen adódó szituációkat.. Meghallgatott de sose változott semmi.. Mondtam neki hogy nő vagyok szűkségem van a törődésre... A figyelemre.. Ne csak akkor mikor sexelni szeretne... Az érzelmi biztonságra.. Olyan nagy kérések ezek? Mintha egy megunt nő lennék.. vagy mint egy játékbaba ha van kedve levesz a polcról aztán visszatesz.Mostmeg már azt érzem elfáradtam. DE nagyon félek, hogy rosszul döntök ha vége lesz.. Mi van ha rájövök hogy hiba volt elválni?
2022. febr. 3. 21:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#10 Attol fugg mennyire voltal pici.
2022. febr. 4. 13:26
 12/22 anonim ***** válasza:
Gondold végig, hogy mikor érzed jobban magad. Amikor veletek van, vagy amikor nincs. Ha akkor amikor nincs veletek, akkor annyi a kérdés, hogy meg tudsz-e élni normálisan a gyermekeddel kettesben. Ha igen, akkor addig kell elválni amíg nem romlik el teljesen a kapcsolat. Ha jobb vele lenni, még így is, akkor viszont meg kell tegyetek mindent, hogy normális legyen a házasság. Akár párterápia, akár pszichológus. Ha bármelyikőtök nem hajlandó változni, vàltoztatni, akkor viszont csak az időt pazaroljátok egymás mellett.
2022. febr. 4. 13:54
 13/22 anonim ***** válasza:
4 éves voltam.
2022. febr. 4. 14:15
 14/22 A kérdező kommentje:
Jobb nélküle... mikor nincs itthon tök jól elvagyok mikor hiv hogy végzett akkor már görcsbe rándul a gyomrom.. lehet ez most igy hülyén hangzik de igy van..
2022. febr. 4. 15:25
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem 16 évesen váltak el, bár sosem éltek igazán együtt.

Én borderline lettem, és sajnos hajlamos vagyok olyan pasikat választani, akik minden téren rosszabbak az én szintemnél (külsőre és tudásban, személyiségre is), mert azt láttam, hogy anyának mindent el kell tűrnie azért, hogy egy esetleges váláskor nehogy a gyerekkel zsarolja. Még akkor sem kapcsoltam, amikor exem végigrángatott az utcán, hogy ez így kicsit sem normális. Végül aztán mégis szakítottam vele, de ezután a bántalmazás után még 2 évig együtt maradtunk...

Azt kívánom utólag, hogy bárcsak anyám sokkal hamarabb elvált volna. Sőt, az volt a szörnyű, hogy tudtam, hogy utálja apámat, én mégsem mondhattam róla semmi rosszat.

2022. febr. 4. 15:47
 16/22 A kérdező kommentje:

Kedves 15 sajnálom hogy ilyen gyerek korod volt... És azt is hogy ilyen párkapcsolatokba kerültél...

ÉN ma kerestem albérletet hétfőn megyek megnézni.. Elhatároztam magam..

Ma mondtam a férjemnek kb fél órája, hogy tudjon róla...

A válasza az volt TEDD AZT!! Nagyon rosszul eset de ezzel csak erőti bennem a külön menetelt..

2022. febr. 4. 16:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem itt akkor nincs is min gondolkodni. Ez az ember nem szeret és nem is tisztel már.
2022. febr. 4. 16:40
 18/22 A kérdező kommentje:
Énis ezt érzem. Nagyon sokszor probáltam beszélni de semmi hatás semmi... Most meg már ugy érzem nagyon elfáradtam... Lelkileg testileg minden féle szempontból..
2022. febr. 4. 17:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Lehet neki van már valakije.

Ha még nem szép kis apa... Épp most esik szét a családja ő meg vigyorogva nézi végig.

2022. febr. 4. 21:38
 20/22 A kérdező kommentje:

Bisztos vagyok benne hogy nincs senkije 12 órákat dolgozik nem lenne neki ideje csajozni...

Egyszerüen szerintem csak rám unt vagy nem tudom

2022. febr. 4. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!