Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni ha a házaságunk a végére ért? Ha elválsz mi van ha késöbb megbánod?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt.. 31 évesek vagyunk mind a ketten.. Elérkeztünk arra a pontra hogy heti vagy akár napi szinten veszekszünk.. Ma mondtam neki, hogy én ezt már nem birom tovább elfáradtam.. Elfáradtam a vitákba, nem figyel rám mintha a falnak beszélnék.. Sokszor probáltam vele leülni és megbeszélni az éppen adódó szituációkat.. Meghallgatott de sose változott semmi.. Mondtam neki hogy nő vagyok szűkségem van a törődésre... A figyelemre.. Ne csak akkor mikor sexelni szeretne... Az érzelmi biztonságra.. Olyan nagy kérések ezek? Mintha egy megunt nő lennék.. vagy mint egy játékbaba ha van kedve levesz a polcról aztán visszatesz.Mostmeg már azt érzem elfáradtam. DE nagyon félek, hogy rosszul döntök ha vége lesz.. Mi van ha rájövök hogy hiba volt elválni?
2022. febr. 3. 21:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt max úgy tudhatod meg, ha kicsit külön váltok, de azonnal nem váltok. Egyrészt látjátok, hiányzik- e a másik, illetve lehet jót tenne nektek kicsit a külön lét.
2022. febr. 3. 21:58
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
Na egy no megint megunta a faszijat. Szokasos, biztos van mar uj kan a lathataron. Amugy, hogy a kerdesre is valaszoljak, onnan tudod, hogy vegetert a hazassagod, hogy a biro kimondta a valast hivatalosan...
2022. febr. 3. 23:03
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő sem hajlandó változtatni és nem érdekli amit mondassz esélyes hogy már nem szeret és csak úgy vagy neki.
2022. febr. 4. 00:40
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert Ti férfiak véletlenül sem vagytok semmiben hibásak. Na egy újabb diszpéldány. Ne foglalkozz vele, ezeknek a létezés is fáj.
2022. febr. 4. 04:18
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha már felmerült benned, akkor nem fogod megbánni. Tapasztalat.

Én ugyan csak menyasszony voltam, és 5 és fél évig voltunk együtt, de végül az élet engem igazolt. Pedig új partnert azóta sem találtam, 1 év egyedül vagyok. Mégis sokkal boldogabb vagyok így szingliként is, mint a rossz kapcsolatban.

Tény, hogy az első 2-3 hónapban még rám törtek olyan hullámok, hogy hiányzik exem, legszívesebben visszacsinálnám a szakítást, stb., de utána ráébredtem, hogy jobb külön. Mérgező kapcsolat volt különben (ahol egy kis traumakötés is befigyel, ezért nem épp gyerekjáték szabadulni), úgyhogy még szerencse, hogy nem táncoltam vissza, és nem lettem a felesége.

2022. febr. 4. 08:08
 6/22 A kérdező kommentje:
Én a felesége lettem és vagy egy 4 éves kisgyerekünk... Azért is félek lehet annyira hogy mi lesz ha megbánom vagy hogy ö hogy fogja viselni. De nagyon sokszor probáltam leülni és beszélni a párommal de semmi..
2022. febr. 4. 08:37
 7/22 anonim ***** válasza:

"ö hogy fogja viselni."

De ha fontos neki a kapcsolat, akkor viselkedjen már úgy, hogy örömet okozzon neked, ne pedig fájdalmat!

Nyilván az én exem is próbált kaparni utánam, meg is forgatta még utoljára a kést a szívemben azzal a mondattal, hogy "kívánom, találj valakit, aki úgy szeret, mint én". Miközben nem nagyon mutatta jelét a szeretetnek, inkább az önzésnek.

Illetve ha a kisgyereket érted az ő alatt... Hát, nyilván neki sem lesz zökkenőmentes, nem fogok hazudni. Fájni fog neki. Viszont még mindig jobb, mint 18 éves koráig a veszekedést hallgatni, és azt látni, hogy anya és apa marják egymást.

2022. febr. 4. 09:03
 8/22 A kérdező kommentje:

Utolsó sajnálom hogy neked is átkellet esned ezen..

Kisfiamra gondoltam. Ezzel nyugtatom magam énis hogy jobb mintha ebben nőne fel...

2022. febr. 4. 10:38
 9/22 anonim ***** válasza:

#8 Ugy is van, szurjal ki a gyerekeddel nyugodtan. Es majd ha felnott koraban kotodesi meg szerhasznalati problemai lesznek, akkor nyugodtan allj ele es mondd meg neki, hogy azert siklott ki az elete mert anyu megunta aput...

En nem ertem az embereket, amikor valakivel csaladot vallalsz arra teszel igeretet, hogy legalabb a kovetkezo 20 evben egyutt lesztek es azokat a kolkoket szereto csaladban, tisztesseggek felnevelitek. Ez eleg nagy elkotelezettseget kivan meg nyilvan, ami valakinek sok. De akinek ez sok ne vallalja be. Szabad a dontes. A ferjedtol meg kerdezd meg, hogy mit hianyol a kapcsolatbol, es mondd el neki te is h mit hianyolsz.

2022. febr. 4. 11:24
 10/22 anonim ***** válasza:

9: igazad van, ha egész nap anyu és apu vitáját kell hallgatni, mentálisan biztos rendben lesz. Hülyeséget írsz

Nekem pici koromban elváltak a szüleim. És nem ez hagyott mély nyomot, hanem a sok vita, amire emlékszem.

2022. febr. 4. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!