Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan párotok, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan párotok, aki soha nem ismerte el, ha hibázott?

Figyelt kérdés
Hogy lehet az ilyen jelenséget kezelni egy kapcsolatban? Minden nézeteltérésnél és ha konfliktus van, nem vállalja a felelősséget, hogy hibázott, nem kér bocsánatot akkor sem mikor egyöntetűen ő a hibás. Ha véletlenül el is ismert valamit részben, akkor egy veszekedesnel utólag úgy állítja be, hogy ő akkor sem hibázott és én rosszul emlékszem illetve ő azért mondta hogy maradjak csendben.
2022. febr. 1. 17:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi tart még mellette?
2022. febr. 1. 18:47
 12/23 A kérdező kommentje:
Az, hogy szerelmes vagyok. De nem tudom van e remény, hogy megváltozik.
2022. febr. 1. 19:00
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem nincs. Nem vagy szerelmes sem csak nincs választékod és needy vagy. Szedd össze magad, nem vagy punci.
2022. febr. 1. 19:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Rám kent mindent. O volt a tévedhetetlen. Amikor már annyira szarul állt a dolog, hogy eltuntem akkor bocsánatot kért. Miután kibekultunk viszont már megint az én hibákból viselkedett úgy vélem..aznap kiraktam.
2022. febr. 1. 19:41
 15/23 anonim ***** válasza:
51%
Nekem ilyenem van. Szeretem, tehát mindegy, hogy sosem ismeri el ha téved. Amúgy nagyon kedves, odaadó, okos és csinos. Túllépünk ezeken.
2022. febr. 1. 22:21
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt, folyamatosan hazudott, csalt, nem csak engem vert át. Ő mindig kontroll alatt volt. Ő mindig a szegény, szerencsétlen áldozat volt, a gonosz és csúnya nők prédája, akik kizsigerelték teljesen. Ezért lett rossz alkoholista, illetve mentális beteg.

El is bukott rögtön két széket, a többit most rugdossa. Csak ez engem már hidegen hagy, ahogy az exét is.

2022. febr. 1. 22:24
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne. Ott is hagytam. Természetesen ez is az én hibám volt... :)
2022. febr. 1. 22:50
 18/23 anonim ***** válasza:
77%

Most ilyen van. Ha eladnánk végre a házunkat akkor ex lesz.

Úgy kezelem hogy rá hagyom, vagy ha nagyon felhúz akkor átkozom az egész családját hogy rohadt volna az anyja méhébe.

2022. febr. 2. 07:31
 19/23 anonim ***** válasza:
15%

Nem fog megváltozni.

Nekem a vőlegényem ilyen. Szóban sosem ismerné el, ha hibázik. Viszont látom rajta, mikor van az, amikor magában elismeri, hogy igazam van. Utána azt szokta mondani, hogy ő bocsánatot kért, ami amúgy nem igaz, de nekem nem is az kell, hogy a bocsánatomért esedezzen, hanem az, hogy saját magának elismerje a tévedését.

Nyilván nem ennyire fekete-fehér a helyzet, sokat alakult már az évek alatt, egyszer például teljesen magától kért bocsánatot. De vagy megtanulod lenyelni, hogy ő ilyen, vagy nem fog tartósan működni a kapcsolat.

Lehet lepontozni, tudom, hogy itt mindenkinek tökéletes, mesébe illő kapcsolata van, ahol minden az első perctől passzolt és soha egy konfliktus nem volt.

2022. febr. 2. 09:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ilyen párom.

Nem jutottunk egyről a kettőre,végül 5 év után elegem lett,összecsomagoltam és a lányunkkal el is költöztem.

2022. febr. 2. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!