Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet elviselni, hacsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elviselni, hacsak a második vagy? Nem szerető viszonyról beszélek.

Figyelt kérdés

ugyanis a párom előttem össze akart jönni egy csinos csajjal, de a csaj elutasította, mert ő "a magas pasikat szereti". azután megismert engem, összejöttünk, de többször mondta már óbégatva, hogy olyan kár, hogy nem nőtt magasabbra. nem értem miért bánja, hisz akkor nem velem jött volna össze, hanem a csajjal. mintha nem örülne, hogy de jó, hogy így alakult.

ez olyan rossz érzés.

megbeszélni nem lehet vele, mert gyakorta ordibál, az ilyesmiket vádaskodásnak minősíti.

2010. szept. 10. 12:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Itt mindenki funkcionális analfabéta? A kérdező párja csak azt sajnálja, hogy nem nőtt nagyobbra, a kérdező gondolja csak hozzá, hogy "biztos azért, mert akkor a másikkal jött volna össze", és miután ezt megemlíti a párjának, az (teljesen jogosan) kiborul egy ekkora méretű baromságon.

Az alacsony növésű férfiak nagy része mindig is bánni fogja a termetét, függetlenül attól, hogy mindenkinél jobban szereti-e a párját vagy sem.

Kedves kérdező: ennek ellenére lehet, hogy a párod jobban járna egy szakítással. Talán összejöhetne egy értelmesebb nővel.

2010. szept. 10. 13:56
 12/15 A kérdező kommentje:
az alacsony növésű emberek szerintem akkor bánják, hogy alacsonyak, amikor hátrányban érzik e miatt magukat pl kikosarazzák...
2010. szept. 10. 13:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem így van
2010. szept. 10. 14:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem:

Ha nekem az mondaná egy pasi, hogy nem jön velem össze, mert kövér vagyok mondjuk, és később összejönnék valakivel, akinek jó vagyok így, attól még bennem maradna, hogy "basszus, valakinek kövér vagyok - és ha a páromnak ez nem elég jó?" Le kéne fogynom. A rögeszmémmé válna. Ez nem azt jelenti, hogy a másikra vágyakozik, hanem azt, hogy belenyilalt, hogy nem elég magas, és ez az önbizalmát rombolja. Ha akarsz vele szakítani, mert kiabál, hát ok, de én azért ezt kicsit jobban átgondolnám. Meg az is baromság, hogy a lány meg a barátod egymásnak vannak teremtve, a lány már egyszer visszautasította, nem? A barátodnak meg ott vagy Te, már egy ideje, nem? ...

2010. szept. 10. 14:56
 15/15 A kérdező kommentje:

ok a barátom korrekt

a csaj akkor is nyomul

és nem csak a barátomnak nincs önbizalma, nekem sincs ő mellette

nem fog ez így sokáig menni szerintem

2010. szept. 11. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!