Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasi ignorál?
Figyelt kérdés
Pár hete kezdtünk el kavarni, tök jól ment minden aztán egyszer csak azt vettem észre h nem reagált az üzenetemre másfél napig pedig aznapra találkozót beszéltünk meg. Majd ezek után közölte h ne haragudjak de jajj milyen sok dolga volt, de hogy vagyok mi újság velem. Én itt felhoztam neki a témát, hogy akkor most tisztázzuk le hogy tényleg érdekeli az hogy mi van velem vagy csak nem akar bunkó lenni. Azt mondta valóban érdekli és még akar ismerni. Ezek után még chatelünk egy kicsit majd 2x is írtam neki és nem válaszolt egyikre sem ennek már 2 napja. De a sztorikat amiket kirakok megnezi. Próbálkozzak még vagy felejtsem el és tiltsam le? Miért csinalhatja ezt?
Üziket is elfogadok szívesen válasznak.
21/l
2022. jan. 30. 17:09
13/15 anonim válasza:
Írhatnám hogy hozzál szilvásgombócot és camagrát, de szerintem az elsőn elbuknál, úgyhogy ne hozzál.
15/15 anonim válasza:
Ne írj neki,felesleges.Komolytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!