Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek a férje sokat nyomkodja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a férje sokat nyomkodja a telefont gyerekek mellett az mit szokott csinálni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 15:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%
Nőzik.
2022. jan. 30. 16:26
 12/22 anonim ***** válasza:
91%

Olvasgass már itt gyakorin... a nők nagy része gyesre szül

Bocs,nem a gyakorin élem az életem,és nem olyan körökben mozgok ahol a nők pucér seggre szülnek majd kénytelenek a here férjüket elviselni.

Az én ferjem dolgozik,hazajon foglalkozik a gyerekekkel,szombaton meg ő fözött pl. És nem egy szent kicsit se, csak mondjuk szereti a gyerekeit. Nem is tudnám tisztelni ga csak a telefonját nyomkodná.

2022. jan. 30. 16:38
 13/22 anonim ***** válasza:
68%

12es, kövezz meg nyugodtan, de van hogy én is nyomogatom a telefont gyerek mellett. Például ma is. Ő fél órát legózott, ott ültem mellette, nem akarta hogy segítsek így telefonoztam. Sőt, most is, míg épp bunkert épít.

Szar anya vagyok tudom....

2022. jan. 30. 16:50
 14/22 anonim ***** válasza:
96%

Ó menjél már, hol mondtam ilyet? Nem kell itt mártírkodni.

A kérdés úgy irányult ( gondolom) mint napi szintű probléma. És az baj.

Nyilván amugy mindenki nyomkodja a telefont, de nem mindegy mennyit és minek a rovására.

2022. jan. 30. 18:34
 15/22 anonim válasza:
Beszéld meg vele ha ez zavar téged, közös megállapodás alapján keresd szerintem a választ , ti tudjátok hogy lenne nektek a legjobb , nem mi , kommentelők.
2022. jan. 30. 22:03
 16/22 anonim ***** válasza:

14es akkor mindenki szaranya aki hozzá mer érni a telefonhoz azután hogy gyereke születik. Legalábbis szerintetek akik lekapják a keresztvizet is a pasiról. De persze a szent anya, a kérdező akinek remélem telefonja sincs gyerek mellett, ő az isten...

Tegyük fel, apuka dolgozik 8 órát, Reggel hétkor elmegy, este ötkor haza. kicsit nyomkodja a telefonját, majd vacsora. Tehát maximum másfél óráig nyomkodhatja míg a gyerek ébren van. le merem fogadni, ennyi időt az anya is nyomja naponta...vagy neki szabad?

2022. jan. 31. 05:51
 17/22 anonim ***** válasza:
Kedves utolso: tanulj meg szöveget értelmezni, mert borzasztó mennyire nem megy. Majd utána beszélhetünk.
2022. jan. 31. 06:39
 18/22 anonim ***** válasza:

Nálunk pont ma kezdődött így a reggel. Csörgött az óra. Párom kinyomta és kezébe vette a telefon t már gorgette is pedig tudta hogy fent vagyok.

Hát nem kapott ma reggi kv-t de puszot sem indulás előtt.

És nem érti hogy mi a bajom.

2022. jan. 31. 08:17
 19/22 anonim ***** válasza:
18as oké de akkor ne sírjon a szád ha nem haza adja a fizetését, vagy más nőnek ad reggel puszit.
2022. jan. 31. 16:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Inkább örüljön a férj, ha ő nem megy és keres egy normális palit,aki nem csak a telefont b@szogatja!!!
2022. jan. 31. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!