Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt kezelni?

Figyelt kérdés

A barátom facebook oldalán rengeteg a nô, mind ezerrel likeolják a fotóit akarmit posztol.

Mind szomszednök, ismerösök es ismerösök ismerösei. De kicsit sok

A baratom csöszerelö, így sokuk házában megfordult. Elegge szereti a nöket, nem válogatós, nehezen kontrollálja az érzéseit, mindig impulzusai után ment az életben.

2022. jan. 30. 00:32
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Ha valóban ilyen, nem igazán való neki komoly kapcsolat.
2022. jan. 30. 00:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Miért, nem fog soha változni?

49 éves már itt az ideje

2022. jan. 30. 03:28
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
😂😂😂😂
2022. jan. 30. 06:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Noss ha valobann ilyen akkor ne maradj vele

Ha te ezt nem birod elviselni akkor nincs ertelme vele lenned

Az ilyenek nem valtoznak meg mindegy hany evesek

2022. jan. 30. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamiért a kerdezovel van. Vannak pasik akiknek olyan a kisugárzása, hogy ragadnak rájuk a nők. Nekem is volt ilyen barátom. Ha csak bementunk kezenfogva a mekibe, láttam a nők tekintetét, meg hogy engem kb. meg tudnanak ölni. Aztán bántani is kezdtek, egy lány -nagyon oda volt erte- azzal mocskolt, hogy mennyi barátom volt. Egy szomszédban lakó egyedülálló anyuka meg hogy én raszolok a gyerekere, meg hogy O jobb nő nálam. Kiderult az exe volt. A sok ragalomnak meg lett a következménye besokallt. Amíg csak arról van szó kérdező, hogy népszerű a párod addig nincs baj. Örülj neki. A baj ha mindenáron el akarják venni tőled.
2022. febr. 1. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!