Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma egy napra elmegyek a gyerekekkel a szüleimhez a nagyszülőkhöz, de a férjem szerint elszúrom így a hétvégéjét, minek megyünk? Igaza van?

Figyelt kérdés

Amíg éltek az ő szülei, azokhoz a nagyszülőkhöz hetente kellett menni.

Mióta meghaltak, azóta az én szüleimhez szerinte évente kétszer, max három alkalommal mehetnénk.

A szomszéd kerületben laknak, nem a hosszú út miatt.

2022. jan. 29. 04:33
1 2 3 4
 31/40 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Mi a baj #6-tal?
2022. jan. 29. 11:11
 32/40 anonymousreview60 ***** válasza:
90%

Kérdező! A mai klasszikus kifejezés a helyzetedre: toxikus kapcsolat. Érzelmi bántalmazás.

Ahhoz, hogy a gyerekek nyugodt környezetben nőjenek fel és egészséges párkapcsolati mintákat lássanak, kötelességed az alábbiakat tenni:

1. A férjednek kell meg kell változnia. Igazából elegendő lenne, ha csak ő járna terápiára. De nem akarna, ezért beetetés gyanánt menjetek párterápiára. A terapeuta látni fogja, hogy mi a helyzet.

2. Ha a férjed nem változik, el kell válnotok.

2022. jan. 29. 11:16
 33/40 anonim ***** válasza:
81%
Ha a ferjed nincs is joban a szuleivel, felnott emberek vagytok, nincs joga megmondani, hogy kivel es hogyan talalkozhatsz. Szinten, miert akarja hogy a gyerekeiteknek ne legyen kapcsolatuk a nagyszulokkel? Ez egyaltalan nem normalis, es a gyereknek lesz belole kara (szerintem). Mindenesetre en a kesobbiekben ha mond meg ilyet elsutnek egy olyat, hogy ha nem mehettek, azt o mondja meg a gyerekeknek. (Volt nalunk is ilyen szitu otthon, csak egy taborral) Meglatjuk, mi lesz a reakcioja.
2022. jan. 29. 17:30
 34/40 anonim ***** válasza:
31%

Én vagyok a korábbi nagypapi.

:)

Igyekszem kb rendesen, összeszedetten válaszolni.

"Éjszakára is pakolni, és ott maradni"

NEM. Nekünk is van életünk, nekünk is vannak eltervezett programjaink a "nagymamival". Ha teszem fel hétfőn szól, hogy péntek és szombat este itt aludnának: Lelkük rajta. Szívesen várjuk őket, és úgy szervezzük a programjainkat (kirándulás, munka, stb. Mert ugyanis annak ellenére, hogy "nagymami és nagypapi" vagyunk, még aktívan dolgozunk is, hiszen nem vagyunk nyugdíjasok.

Ebből következik:

Ha a "gyerekek" szeretnének saját, kettesbeni programot (értsd: gyerekmentes hétvége), az tök jó dolog, csak erről mi nagyszülők ne azon konkrét péntek este vagy szombat reggel értesüljünk, mert igen morcosak leszünk.

2022. jan. 29. 17:49
 35/40 anonim ***** válasza:
23%
Jó, nálatok így van, másnál meg nem. Minket meg azzal basztatnak miért nem megyunk több napra. Mindennek amúgy baromi sok köze van a kérdéshez, hogy nálatok mi a szokás…
2022. jan. 29. 18:18
 36/40 anonim ***** válasza:
17%

Az a lényege: A gyerek, meg az onokák ne csak úgy random jelenjenek meg nálunk, s főleg ne úgy, hogy itt is akarnak aludni.

Közöljék a hét elején, hogy szeretnének jönni.

Na mi erre vagy azt mondjuk, hogy gyertek csak, vagy azt, hogy na majd ha szólunk, mert nekünk is programunk van.

Köszipuszi.

2022. jan. 29. 19:01
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

3-as

A nagy büdös gőzölgő lószart, azt. Nem minden férj hülye és erőszakos! Ezt kikérem magamnak! Lehet, hogy valaki frusztrált és megcsömörlött a házasságában, de ez nem mindenhol igaz. Pl nálunk sem!

2022. jan. 31. 20:35
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem arról van szó, hogy az ő szülei már meghaltak, ergo oda nem mehettek. Talán nem az van, hogy irigy és féltékeny? Ha az ő szüleihez már nem, akkor a tieidhez se. Gondolom én.
2022. jan. 31. 20:38
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg az van amit #38 írt, akkor nem értem miért teszi. A gyerekei szeretnének odamenni, most ártson nekik csak azért, mert féltékeny, hogy a feleségének a szülei még élnek? Nem (csak) a feleségének, hanem a gyerekeinek is árt vele.

Mindenesetre Kérdező, ha lesz valami fejlemény, ha gondolod írd majd le, kíváncsiak vagyunk hogyan tudtátok megoldani a helyzetet.

2022. febr. 3. 12:38
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt az is fontos lehet, hogy a férj csak a feleség szüleivel ilyen, vagy másokkal is. (Tehát barátokhoz se engedi, vagy a kérdezőnek mindenben engedélyt kell kérnie.)
2022. febr. 3. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!