Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma egy napra elmegyek a gyerekekkel a szüleimhez a nagyszülőkhöz, de a férjem szerint elszúrom így a hétvégéjét, minek megyünk? Igaza van?

Figyelt kérdés

Amíg éltek az ő szülei, azokhoz a nagyszülőkhöz hetente kellett menni.

Mióta meghaltak, azóta az én szüleimhez szerinte évente kétszer, max három alkalommal mehetnénk.

A szomszéd kerületben laknak, nem a hosszú út miatt.

2022. jan. 29. 04:33
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
22%
Igen, az ő szemszögéből igaza van.
2022. jan. 29. 07:37
 12/40 A kérdező kommentje:

2-3 hete mondják a gyerekek, hogy mennének, de az apjuk azt mondta, hogy nem. E héten már hétfőn mondtam, hogy mennénk, de azt mondta, hogy nem. De elegem lett és azt mondtam, hogy, de megyünk, mert a gyerekek menni akarnak. Bunkó, erőszakos, önző vagyok, hogy az akarat ellen megyek? Szerinte igen.

Nem, nem tervezett tudtommal pont erre a hétvégére valamit. Sose szokott. Illetve, de minden hétvégére szokott. Az ő családja házába kell menni minden hétvégén a friss levegő miatt ( ahol a nagyszukok éltek).

2022. jan. 29. 08:02
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, 0-24 felügyelet alatt állsz, hogy évi kétszer tudsz átmenni a szomszéd kerületbe.
2022. jan. 29. 08:04
 14/40 A kérdező kommentje:

Vegyem ki a suliból őket, hogy dolgozzon mikor átmegyünk, ne tudjon róla? Gyerekek este elmondanák.

Krétában látná a hiányzást, lebukunk már az első órán.

2022. jan. 29. 08:16
 15/40 anonim ***** válasza:
90%

Mondd, hogy ez csak vicc!? Lelkisegély neked, családterápia a férjed viselkedése miatt. A szüleiddel pedig néha találkozhatnátok játszótéren is akár, az kicsit semlegesebb terep.

Nekem a nyitóból az jött le, hogy csak te mennél a gyerekekkel. Vagy a férjed ezt semmiképp nem engedné, ezért kellene, hogy veletek tartson?

2022. jan. 29. 08:21
 16/40 anonim ***** válasza:
62%
Ja, mert se szünet, se hétvége. Kivenni a suliból a szomszéd kerület mutat? Miért, négy után felbontják az utakat?
2022. jan. 29. 08:22
 17/40 A kérdező kommentje:

7-ig edzés vagy külön óra van.

Szünet? A Született ne rintsam el azzal, hogy apámékra pazaroljuk a közös időnk, ezt mondja. De a karácsony délutánt engedte balhé nélkül, de oda se jött.

Egyedül szoktam velük menni, ő nem akar sose jönni, azt mondja, hogy minek, semmi dolga ott.

2022. jan. 29. 08:35
 18/40 anonim ***** válasza:
0%
Mi a baj a szüleiddel?
2022. jan. 29. 08:41
 19/40 anonim ***** válasza:
84%
Hat így már érthető. Mondanám neki, ha nem fejezi be akkor még éjszakára is pakolok cuccot.
 20/40 anonim ***** válasza:
92%
Kedves Kérdező! Olvasd vissza miket írtál és válaszolj arra, ha ezt egy barátnőd mesélné mit mondanál neki? Ne haragudj, de borzalmas a férjed. Ezzel igenis kezdjél valamit, amíg nem lesz késő. Nem tűnik fel, hogy konkrétan gyereknek tart. Mi az, hogy azt mondja nem? Talán nem két felnőtt házassága ez?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!