Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt kamuzták a faszimnak hogy megcsaltam, mi legyen?
Miaz,hogy faszim?
B@zzdmeg,mennyi paraszt van errefele....
Remelem szakit veled.:D
Jah es amugys ztem lodd le magad!
Mi a fsznak kísérgeted az exedet, ha már mással jársz cicabogár?
Amúgy meg ha mostani fszid bízik benned, akkor fel sem merül benne a kétely.
Ha nem tudsz vagy nem akarsz válaszolni a kérdésre minek írtál ide?
Nagyon durva ilyet kívánni a másiknak, hogy reméled szakít vele.Vajon te is örülnél egy ilyen beszólásnak ha szeretsz valakit?
A kérdező bajban van,te meg a beszédstílusát szapulod.Hát sokat segítettél inkább ne is írtál volna ide.
Kedves kérdező!
Ezt csak a párodtól tudhatod meg!Próbáld rávenni, hogy mondja el mert csak így lehet kiküszöbölni a félreértéseket és a további lehetséges vitákat.
Nehogymár ne haverkodhasson valaki egy exével csak azért, mert más a párja.
A faszidnak meg mondd meg, hogy oké, akkor higgyen akárkinek, higgyen amit akar, ha úgy jobban érzi magát.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:23
-nak.
En valasozltam akerdesere: azt kerdezte mi legyen en meg valasozltam,hogy loje le magat.
NEkem is annyiszor parasztkodtak bele a kerdesembe,hogy az megszamolhatatlan..kulomben meg neharagudj kedves kerdezo,de ingerult vagyok es kiakasztott ez a szmo..annyira lekezelonek hat szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!