Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok pasit fogni, mi lehet az oka?
21 éves vagyok és már rengeteg sikertelen ismerkedés, kavarás áll a hátam mögött. A legtöbb esetben mindig a pasik offoltak olyan módon, hogy nem kerestek egy idő után és vissza sem írtak. Nem értem mi lehet a probléma de már kiégtem ennyi próbálkozás után. Sajnos nem tudom en sem hogy hogyan viselkedjek,mert sokszor én kezdeményezek mert mondták már hogy megközelíthetetlennek tűnök és félnek leszólítani, de utána is azt vettem észre h én sokkal több energiát fektetek bele a dologba mint a pasik amit már meguntam.
Mi lehet a baj?
Még nem volt olyan lány, akivel ne tudtam volna hosszú távon beszélgetni. Ha gondolod dobj egy üzit, és ha bármit tapasztalok ami nem okés, elmondom őszintén. ^^
Sokszor nem veled van szerintem a baj, hanem az emberekkel. A legtöbb mindig eltünik.
23/f
Ha neked kell kezdeményezni, akkor csúnyának tartanak a pasik. Sajnálom, ez az igazság.
A szép lányoktól nem megriadnak a pasik, hanem ezrével állnak náluk sorban.
Mennyi ideig tartanak ezek az ismerkedések? Ha az elejétől azt érzed hogy hidegek, nem kellesz nekik akkor lehet csak nem jössz be nekik. Ha később hidegülnek el akkor lehet a személyiséged nem jön be nekik. Vagy az is lehet opció, hogy ha te kezdeményezel akkor nincs meg a "varázsa" a hódításnak. Ha ez a legutóbbi akkor eddig rossz helyen kerestél, vannak sokan akiknek bejön ha a nő kezdeményez.
Lényeg a lényeg több infó kell, még az is lehet hogy valami full más a probléma csak rosszul fogalmaztad meg/nem azt írtad le ami tényleg fontos. Ha ide nem is akarod kiírni akkor privátban dobd át, szívesen segítek - legalabbis megpróbálok (nyugi, nem akarok itt ismerkedni, ez nem annak a helye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!