Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másokat is szexuálisan "éhezte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másokat is szexuálisan "éheztet" a párja szülés után?

Figyelt kérdés

A 9 hónapnyi terhesség alatt nem volt köztünk szex, mert féltette a magzatot, nehogy valami gond legyen. Petting volt, de a végén már az is nyűggé vált számára. Szülés után betartottuk a 6 hetet, utána próbálkoztunk. Fájt neki, így abbahagytuk. Azóta 2 havonta "bepróbálkozok" nála, de mindig az a válasza nagy sóhajtozások közepette, hogy már nekem megint csak azon tud járni az eszem.

Persze közölte, hogyha maszturbálni merek akkor nagyon összeveszik velem. Nyilván nem vallom be neki, hogy szoktam. És amilyen kis naiv el is hiszi, hogy ez férfi így működik. Havi egyszer kapok tőle egy szánalom cumit, de akkor is csak folyamatosan degradál közben, hogy mi férfiak milyen állatiasak vagyunk az igényeinkkel. A legkisebb mértékben sem rejti véka alá, hogy nyűg neki.

Nem tudom mitévő legyek. Lehet az a baj, hogy otthon van GYES-en már fél éve, rutinszerű robotmunka az élete, szeretném kirángatni belőle, de semmi hajlandóságot nem mutat arra, hogy ki szeretne mozdulni.

2022. jan. 27. 16:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
67%
nekem nem kell gyerek, úgyhogy baromira nem érint, viszont igen, mi a párommal megbeszéltük, hogy felváltva maradnánk otthon a gyerekkel. és baromira nem érdekel a véleményed :D és ha az apa nem marad otthon, akkor ő is tesz a gyerekére? de szerencsére téged senki nem akadályoz meg abban, hogy éveig otthon mereszd a segged
2022. jan. 28. 11:59
 62/74 anonim ***** válasza:
91%
Az apa is pont ugyanolyan jól gondját tudja viselni a gyerekének, mint az anyja. Ez csak a begyöpösödött maradi, magukat “konzervatív, tradíció tisztelő” patriarchális rendszert éltető hímsoviniszta barmok tagadják. Amelyik férfi el AKARJA látni akár az újszülött gyereket, az el tudja látni. Minden a megbeszélésen múlik, a szülők között. Van európai országok, pl Svédország, ahol az apa is x hét/hónap fizetett szabadságot a gyerek születése után, vagy akár ő is otthon maradhat vele. Nem ördögtől való ez. Amelyik férfi azt mondja, hogy ő nem tudna gondozni egy gyereket, az csak nem akarja igazán, csak le akarja passzolni a nőnek.
2022. jan. 28. 12:11
 63/74 anonim ***** válasza:
94%

"kérdezte: ugye nem csalnál meg?

Mondom: nem tudom."

Fhú, mondjuk ez r0hadt undorító válasz volt. Döntsd el, mit akarsz. És ne csald meg. Vagy maradj vele, vagy ne, szabadon dönthetsz, de félrekefélni undorító és nem oldja meg a bajaidat.

2022. jan. 28. 12:25
 64/74 anonim ***** válasza:
13%
Nem kell gyerek de azért megbeszéltétek. Tudod ezzel csak az a baj hogy miután tapasztalni sosem fogjátok így kb semmit nem ér ez a fajta megbeszélés és azt mond amit hallani akarsz :)
2022. jan. 28. 12:32
 65/74 anonim ***** válasza:
82%

Ezt most nem értem, mi se akarunk gyereket soha, de mi is beszélgettünk már róla, párom is egyetért hogy a férfi is maradhat otthon a gyerekkel.

Fura lehet csakis arról beszélgetni, ami konkrét terv az életben... Mi pl. az űrkutatásról is szoktunk dumálni, pedig egyikünk se lesz soha űrhajós.

2022. jan. 28. 12:38
 66/74 anonim ***** válasza:
73%
De komolyan senki nem fogta fel, hogy a nő részéről ez egy érdekkapcsolat, amit a kérdező is tudott? Mire fel vár akkor szexet?? Nem értem.
2022. jan. 28. 14:10
 67/74 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj hogy én túl sok olyan párt látok akik beszélgetnek minden szépet a gyerek témáról ígérgetnek fűt fát aztán mikor ott a gyerek akkor szépen háttérbe vonulnak minden féle kifogással. Nagyon kevés pasi van akik tényleg komolyan gondolják és szívesen vannak otthon több időt a babával.

Amúgy meg igen ez szerintem is érdekházasság legalább is a nőnek.

2022. jan. 28. 14:24
 68/74 anonim ***** válasza:
23%
#66 Pont ez az, ha ez egy erdekkapcsolat akkor a nonek kutya kotelessege lenne odatennije a p***ajat. Ez egy biznisz. Biztonsag,penz,kenyelem cserebe a szexert. Puncsos kapcsolatok is igy mukodnek. Csak ott ha nem mukodik a biznic el lehet zavarni a csajet, mert nincs kolok.
2022. jan. 28. 15:14
 69/74 anonim ***** válasza:
43%
65,teljesen igazad van. De gondolom ezeknek az embereknek a kommunikációja megreked azon a szinten, hogy mit eszünk /veszünk /dugunk hármason. Miért ne beszélnénk arról, hogy milyen lehet a gyerekvállalás. Pont ezek miatt a beszélgetések miatt derülnek ki olyan dolgok pl hogy miért nem szeretnénk. De attól véleményünk lehet, hogy hogyan csinálnánk mi. Ennyi. Sajnálom, hogy nektek minimálisan izgalmas kommunikációtok sincs a párotokkal
2022. jan. 28. 15:43
 70/74 anonim ***** válasza:
11%

Toljátok még, röhögni akarok :D

Kérdezőnek szorítok.

Bélabácsi, 84f

2022. jan. 28. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!