Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy lány! 1 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány! 1 éve vagyunk együtt az elmúlt 1-2 hónapban többször is szaktott, de mindig kibékültünk! Egyik pillanatba szeret, aztán meg azt mondja, hogy nem! Mit tegyek? A segítségetket kérném!

Figyelt kérdés
Egyszerűen ő a mindenem!Nem akarom elveszíteni, mit tegyek? Ma megint szakított!
2008. dec. 15. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj úgy mintha nem érdekelne az h szakított valed.akkor ha tényleg szeret felébred benne a tudat h nem játszadozhat veled mert elveszíthet téged..... ha meg nem szeret akkor hagyd majd lesz egy olyan lány aki megbecsüli a szereteted.

de amit irtam be kell tartanod szóval most szakitott de ne keresd ne hivd ne irogass neki meg semmi ha szeret akkor jelentkezni fog . csak élvezi hogy ennyire szereted és játszik. tartsd be amit irtam a saját érdekedbe nehéz de ki kell birni

2008. dec. 15. 16:31
 2/7 Srapnel ***** válasza:
100%
Elég sablonos egy helyzet, amióta ember van a Földön, ismétlődik ez unos-untalan. Megmondom, mit kell tenni: a 3. szakítás után soha többé vissza nem menni és keresni valaki mást, mert ez nem párkapcsolat, hanem lelki kínzás.
2008. dec. 15. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szoktatok vitázni mostanában, vagy esetleg féltékeny rád?Mert lehet, hogy nem bírja a feszültséget és ezért szakított.De az is lehet, hogy már nem szeret annyira, mint régen, csak kötődik hozzád és ezért nehezen tud megválni tőled.Vagy akár az is, hogy még nem készült fel arra, hogy valakivel ennyire komolyan együtt legyen.Talán még nem élte ki magát és szeretne másokkal is ismerkedni.De ha minden jól megy, akkor az első lesz a válasz a kérdésedre.Nálam ugyan ez volt a helyzet, de már rendbe vagyunk. ;) :))
2008. dec. 15. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja és még valami az elöbbi üzenethez, az elöttem lévők jól írták, tegyél úgy mint akit annyira nem érdekli..Az én párom pl azt csinálta velem, hogy felhívott, hogy nem akar ilyen rosszul elválni, azt mondta, hogy jó volt velem nagyon minden, és hogy várható volt, hogy ez lesz.Azért maradjunk barátok.Erre én teljesen kétségbe estem, hogy már nem is kellek neki annyira, és alig bírtam kivárni, hogy újra együtt lehessünk.Azóta rendbe vagyunk, kisebb nagyobb vitákkal persze, de már egyre javul a helyzet. :)
2008. dec. 15. 16:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Sokat jelent :)
2008. dec. 15. 16:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak sajnos nem bírom ki,hogy ne keressem,ha keresem meg félek,hogy rosszat mondd!Nagyon ki vagyok bukva :(
2008. dec. 15. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Pedig ki kéne birnod

csak akkor lesz eredménye

de hát te tudod

ha kibirnád rájönne hogy legalábbis ugyérezné h megvagy nélküle is és ezmiatt majd ő fog keresni téged mert rossz lesz neki h nem keresed

de ha mindig keresed akkor ugy van vele hogy na szakitok vele ugyse birja nélülem meg majd kibékülünk

tapasztalatból mondom

de könyörögni nem fogok amúgyis a te érdeked

2008. dec. 17. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!