Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miről beszélgettek a pártokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgettek a pártokkal?

Figyelt kérdés

A párommal megakadt a kapcsolatunk. Egy éve vagyunk együtt. Nem egy városban élünk, heti 3 alkalommal tudunk találkozni. Azért elfordul ennél több is, de ez az általános.

A problémám, vagyis inkább kérdésem: nem tudunk miről beszélgetni online./?

Amikor együtt vagyunk, akkor jól megvagyunk, beszélgetünk, elvagyunk egymással.

Amikor nem tudunk csak messengeren beszélni, akkor borzasztónak mondható a helyzet.

A témák: hogy van apukád-anyukád, hogy van a testvéred, mit csináltál a munkába, mit ettél, hogy aludtál.

Tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája.. de zavar nagyon. Mint két nyugdíjas. Ha telefonon beszélünk akkor is hosszú csendek, semmiről sem tudunk beszélni. Nekem már hányingerem van ettől, hogy két harmincas éveiben lévő szerelmespár (?) arról beszél hogy kinek az anyja hogy van, meg mit evett. Persze nem is az atomfizikáról szeretnék beszélgetni folyamatosan, vagy a művészetről, akármi, stb, de nincs átmenet, sosincs másabb téma.

Nemrég mind a ketten voltunk covidosak, és egymás nélkül voltunk 10-10 napig. Már az ötödik napon semmiről sem tudtunk beszélni.

Elvárja, hogy minden nap hívjuk egymást, de ha beszélünk, akkor semmiről nem tudunk beszélni. Ha hazamegyek, én szeretem a munkát letenni, nem arról szeretek beszélgetni, ha már végre eljövök onnan. Szívesen beszélgetnék a világ dolgairól, filmekről, kulturális dolgokról, stb. Nem mindig persze, de biztos létezik egyensúly.

Ti miről beszélgettek a pártokkal? Ha csak online tudtok beszélni, vagy távkapcsolatban értek, ezt hogy oldjátok meg?

Tudom hogy ez az én hibám is, mert emberek fél karukat odaadnák azért, hogy ez legyen a legnagyobb probléma a kapcsolatukban, de én már ki vagyok teljesen.

Ő filmeket, sorozatokat nem néz. Azok a témák amik engem, őt nem annyira érdeklik, vagy nem tud róluk semmit.

Ami az ő hobbija az csak a szakmája, arról meg én nem tudok folyamat beszélni, mert vagy nem értek hozzá vagy nem tudok napi 1 órán át olyan dolgokról beszélni amihez semmi kapcsolódásom.

Persze, ezt már vele is beszéltem, ezt a közös problémánkat. Egyikünknek sem jutott semmi eszébe hogy lehetne megoldani.

Ezért fordulok hozzátok, hogy mit tanácsoltok?

Ha még egyszer arról kell beszélgetni, hogy vajas vagy pástétomos kenyeret ettem, vagy hogy az alma vagy banán finomabb, felrobban az agyam.

A kémia, szex tökéletes, semmi baj vele. Közös hobbijaink is vannak, pl kerékpározás. Ebből az összes lehetséges témát kiveséztük már.

Mit ajánlotok?

2022. jan. 26. 08:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy év után nincs témátok. Azért ez szerintem eléggé figyelmeztető jel.
2022. jan. 26. 09:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

10, Ez nem azon múlik hogy érdekesek-e vagy nem. Illetve, lehet a fiú egyszerű, a lánynak meg van igénye arra, hogy komolyabb dolgokról is beszélgessenek. Csak hat ugye azt mindenkivel nem lehet :D

Vagy te nem vetted észre magadon, hogy bizonyos emberekkel a legjobb, legmélyebb beszélgetéseid vannak, a többivel meg nem jön, és kész. De ez így van jól. Meg kell találni azt, akivel jó.

2022. jan. 26. 09:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nemzethyleg konzultálok velük.
2022. jan. 26. 09:49
 14/18 anonim ***** válasza:
62%

Online szinte semmiről, mindketten szívből gyűlöljük a chatelést mint kommunikációs formát. Amíg még nem éltünk együtt inkább heti 1x beszéltünk egy hosszabbat és tartalmasabbat skypeon, mint hogy naponta pötyögjünk, nekünk ez nagyon bevált, de ehhez az kell, hogy mindkét félnek hasonlóak legyenek az igényei. Messengeren max pár szót szoktunk váltani ha külön vagyunk, elküldünk egymásnak valami vicceset vagy érdekeset amit épp találtunk, de ezen felül nem erőltettük soha, minek? Inkább megbeszéltünk mindent élőben amikor találkoztunk. Mondjuk én a barátaimmal se chatelek, annyira idegen számomra ez a fajta beszélgetésforma hogy maximum időpont egyeztetésre meg vicces dolgok megosztására használom.

Ha élőben mindenről tudtok beszélgetni, akkor nem látom a problémát, de ha ott is kifogyóban a közös téma alig 1 év után az elég erős jel arra, hogy nem illetek össze.

2022. jan. 26. 09:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindenről, ami csak eszünkbe jut. Közélet, aktuális témák, tudományok, művészet, politika, sport, szórakozás, akármi.

7 éve együtt, 4 éve együtt élünk, sokszor egyszerűen nem elég az időnk hogy kibeszéljünk mindent, amit akarnánk.

Nekem nagyon fura, hogy 1 év járás után nincs téma...

2022. jan. 26. 09:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után mi is csak ezekről beszélgettünk, szakítás is lett a vége. Oké, bántalmazás is volt részéről, szóval nem kizárólag a kommunikáció hiánya miatt léptem ki a kapcsolatból, de egy idő után az is megölte volna a dolgot.
2022. jan. 26. 10:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az, amikor nem elég a csak szex és a kémia, mert eddig tartja fent kb. a "kapcsolatot". Egyszerűen másban nem passzoltok. Ráadásul távkapcsolat is... Lehet erre még időt elbaxni 30 felett, de minek?
2022. jan. 26. 13:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy jó kapcsolat ismérve a jó kommunikáció. Vagy épp az, hogy a csend sem zavaró.
2022. jan. 26. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!