Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csalódtál a nőkben, meg tudsz bennük bízni jelenleg, vagy szkeptikus vagy a hűségük, szeretetük iránt?
40-es, nem értem, mivel megy szembe, amit leírsz, azzal, amit én állítottam. Barátokról beszéltem, összességében, azokról, akikkel körülveszi magát az ember, nem a párjáról. És még csak nem is egy darab barátról, hanem összességében. Illetve, hogy részben a családról, ami elég sok mindent meghatároz (azért csak részben, mert ők nem választhatók, de dönthetsz úgy, hogy a hátad mögött hagyod őket, vagy tartod a távolságot).
Te benézted, rosszul választottál először párt (sokan elkövettük a hibát), max. azt lehet mondani, hogy tapasztalatlan voltál/önbizalomhiányos/stb. Még csak nem is voltál tartósan vele, hogy azt lehessen mondani, hogy törött lennél lelkileg.
Ahogy valamelyik válaszoló írta, fenntartásokkal élek, így nem ér nagyon meglepetés (ettől még kellemetlen és szar)
Igen, én vagyok a hibás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!