Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csalódtál a nőkben, meg tudsz bennük bízni jelenleg, vagy szkeptikus vagy a hűségük, szeretetük iránt?
" A nők nem gonoszak, csak máskepp működnek, mások a fogalmaik a hűségről, őszinteségről, szeretetről."
Neked mik a fogalmaid a hűségről, őszinteségről, szeretetről?
18
Sejtettem, hogy valami sértődés által genertált, ostoba válasz fog jönnim már bocs.
Mondd, szerinted tényleg ez A "Női Vélemény", komolyan gondolod ezt? Vagy esetleg inkább az exed véleménye? Férfi sosem viselkedett így? :D
Nos, én 8,5 éve vagyok a párommal. Az, amikor azt mondom, soha nem csaltam meg, azt jelenti, hogy nem szexeltem mással, nem ujjaztak meg, nem nyaltak ki mások, nem szoptam le senkit, nem vertem ki senkinek, nem simogattam a phaszát senkinek, engem sem tapizott senki, nem csókolóztam senkivel, nem szexchateltem, nem flörtöltem senkivel.
Ha azt mondtam, hogy a barátnőimmel megyek x helyre, nem kötöttem ki más férfi lakásán. Nem hazudtam, nem hallgattam el semmit, mivel nem is volt mit.
Rendszeresen főzök rá, ő soha nem főzött nekem semmit, mert nem tud (ellenben más házimunkákat bőven megcsinál).
Mindenben mellette állok, természetes, hogy mindent egymással osztunk meg először, tanácsot adunk egymásnak.
Legalább annyiszor akarok szexelni, mint ő, és nem ez a szeretet egyetlen jele, tudnék csak így csuklóból sorolni 10-20 másikat, ahogy kimutatom, ha van rá időm, akkor akár 100-at is.
Amit leírtál, az egy retekszar kapcsolat, aminek köze nincs a résztvevők neméhez, a személyiségükhöz viszont annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!