Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, még szórakozzak és kicsit, legyek egyedül vagy menjek bele egy kapcsolatba?
A lényeg az hogy 4 hónapja szakitottak velem, nagyon megviselt hosszú és mély kapcsolat volt (2,5 év)
szakitás utani első 1-2 hónap nagyon rossz volt aztan egyre "erősebbnek" éreztem magam, oodaig jutottam ,hogy beszélek egy lánnyal
kajakra... Minden megvan benne amit kerestem az előzőben sőt... Még is olyan furán érzem most magam, egyszerűen nem vagyok szerelmes és ott van bennem az is hogy még mindig az exemre vágyok legbelül.. kavarog bennem a két érzés, tulajdonképpen három... Szakitás után úgy voltam most egy darabig egyedül leszek és megtanulok egyedül is boldogulni minden téren, még egy kicsit bulizok stb... Közben hiányzik is még mindig az exem és a jelenlegi lány pedig mondhatni tökéletes.. Ez tipikus az a helyzet amikor végleg elkell engednem és akkor talán szerelems lehetek ?
Vagy mit kéne tenni ? Össze vagyok zavarodva..
23F
Hát az emberismerettel nemvolt baj esvele se tobb mint 2 even keresztul :D
12. félre érted szerintem :D itt egy exről van szó és arról hogy most van egy lány akivel minden stimmel csak velem nem
Nem tartok talomba más nőket, hát leírtam hogy még ezzel az eggyel se tudok mit kezdeni jelenleg nem hogy többel...
Ha lehet mondani akkor az a talom hogy az exem hatalmas űrt hagyott bennem
"ugy érzem elvett 2 évet"
Vagy inkább te adtál neki 2 évet. Talán azért sajnálod, mert nem volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!