Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyanoktól szeretnék tanacsot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyanoktól szeretnék tanacsot kérni, akiket már megcsaltak. Milyen jelekböl jöttetek rá, hogy megcsaltak?

Figyelt kérdés
Egyértelmüen kiderült? Telefon? Félre küldött üzenet? Vagy csak megérzés?
2022. jan. 24. 22:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
de fel sem merül*
2022. márc. 15. 11:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
nem szexel a nő csak ritkán, ha beszélni akarsz vele nem veszi fel a szemkontaktust csak hallgat, jobban odafigyel a külsejére, ha nem akar semmit mindig a fáradt szóra hagyatkozik.
2022. márc. 15. 13:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
No szex, telefon dugdosás, nem feküdtünk le egyszerre aludni, sokat dolgozott
2022. márc. 15. 18:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Írogattak az exével, akit korábban letagadott, azt mondta csak haverok, nem volt köztük semmi. A telefonjában nem talàltam semmit. Konplett beszélgetéseket törölt ki. Lwhet, fizikailag nem csalt meg de érzelmileg biztosan.
2022. jún. 12. 21:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem saját sztori, de a férjével közös számláról fizette az asszony a szállodát, ahova a pasijával ment a férj meg látta a tételt.

Elég sokszor tették fel a gyk-n ezt a kérdést, keress rá azokra is, sok más választ is találsz.

2022. júl. 1. 08:30
 16/17 NTBS ***** válasza:

Furcsa viselkedés, szex megvonás.

Mi történt pontosan veled? Írd le privátban, ha szeretnéd.

2023. febr. 6. 12:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Abból jöttem rá, hogy olyant csinált, amit előtte soha. A szájával elégített ki. Rákérdeztem és elmondta. Rajtam is ki akarta próbálni. Ez volt az első alkalom. De nem volt belőle probléma, mivel előtte sokáig barátokként kezeltük egymást, mindent megbeszéltünk, és segítettük is egymást a párkeresésben. Megszoktuk ezt a helyzetet. Csak később jöttünk rá, hogy valójában egymást szeretjük. De az előzmények, a hosszú barátság miatt nem volt soha féltékenység köztünk. Azóta is félre-félre lépünk, néha együtt is (párcsere) aztán megbeszéljük, és egy jót szexelünk rá otthon is. Nincs szex megvonás, inkább plusz szex. Kár lenne féltékenykedni, veszekedéssel tölteni az időt, amikor dughatunk is helyette!!
2023. máj. 13. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!