Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, melyik opciót választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, melyik opciót választanátok?

Figyelt kérdés
Inkább egy normál testalkatú, de nagyon intelligens pasit, vagy egy normál intelligenciájú, de nagyon sportos/izmos pasit?
2022. jan. 24. 15:00
A kérdező szavazást indított:
Intelligens + normál testalkat
Sportos + átlagos intelligencia
40 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom őszintén, hogy én vagy a másodikat választanám, vagy az elsőt akkor, ha nincs elszállva magától.

Életem első 25 évében megőrültem az intelligenciáért, és most is vonzónak tartom, viszont nagyon sokszor társul pökhendiséggel.

2022. jan. 24. 16:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Mérnök férfiként én a mai napig nem értem, mit értenek ez alatt. Miért fontos? Kávé mellett fognak reggelente differenciál egyenleteket oldogatni, vagy mire értik a nők?
2022. jan. 24. 18:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mit értünk intelligens és nagyon intelligens alatt?

Ez sem mindegy.

Egyébként ez azért hülyeség máe bocsi, mert az ilyesmit az ember akkor szűri le ha találkozik az illetővel, beszélgetnek, látja különböző élethelyzetekben hogy viselkedik stb.

Lehet valaki szuper intelligens ha nem illünk össze. Lehet valakinek nagyon jó teste, ha nem illünk össze.

Tudom ez most kukacoskodás.

2022. jan. 24. 19:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Ahogy az 1-es. Az átlagon felüli intelligenciájú sokszor fölényeskedő, modoros, bogaras. Az átlagos intelligencia is elég, plusz ha még szép is, pláne. Inkább ő. Az átlagos teljesen oké (100-110 körül), nyilván ha retardált lenne nem kéne hiába szép. De az átlagos nem hülye.
2022. jan. 24. 19:28
 5/14 A kérdező kommentje:

4 - Rendben, de miért kéred számon az intelligens emberek fölényeskedését, ha te magad "retardáltnak" nevezed a nálad kevésbé intelligenseket?

Egyébként érdekes, amiket írtok, én épp az ellenkezőt tapasztaltam: általában a teljesen logikátlanul és összefüggéstelenül gondolkodó emberek néznek másokat hülyének és általában ők vannak a legjobban meggyőződve arról, hogy két vélemény létezik: az övék és a hülyeség.

2022. jan. 24. 21:21
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

5öske kérdező. Nem a nálam kevésbé intelligenseket nevezem retardáltnak. Az átlag alattit nevezik annak (visszamaradottnak), és nem én nevezem így, hanem hivatalosan, ha jól tudom 80 (de lehet 90) alatt számít valaki enyhén visszamaradottnak. Hátha valaki jobban tudja.

A válaszom arra vonatkozott hogy az átlagos, egy olyan 100 körüli, teljesen megfelel. Nem tudom ebből honnan következtetsz arra hogy az enyém einsteini magasságokban van és ezt az átlagost nevezem retardáltnak.

2022. jan. 24. 21:32
 7/14 A kérdező kommentje:

6 - Sajnálom, ha megsértettelek, egyáltalán nem volt célom, de szemmel láthatólag ingerülten reagálsz. Ráadásul nem is arra, amit én írtam, hanem arra, amit hozzáképzeltél.

"miért kéred számon az intelligens emberek fölényeskedését, ha te magad "retardáltnak" nevezed a nálad kevésbé intelligenseket?"

" Nem tudom ebből honnan következtetsz arra hogy az enyém einsteini magasságokban van és ezt az átlagost nevezem retardáltnak."

Nem következtettem erre, ezért nem is írtam. Megpróbálom máshogy megfogalmazni.

Tegyük fel, hogy van egy 150 IQ-s ember, aki lenézi a 100 IQ-s, átlagos intelligenciájú embereket. Azt mondod, ez a viselkedés nem tetszik neked. Tegyük fel, hogy a te IQ-d 100, a 80 IQ-s embereket pedig retardálnak és hülyének nevezed. (Mindkét szót írtad korábbi hozzászólásodban). Ha te az átlag alattiakra azt mondod, hogy retardált hülye, akkor miért nem tetszik neked, ha egy szuperintelligens ember az átlagintelligenciájúakat nézi le?

2022. jan. 24. 21:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi ingerültséget véltél felfedezni az írasomban, de ez legyen a te bajod :)

Akkor újra. De most lassan írom, hogy megértsd, mert látom lassan olvasol :D

Ha 100 vagyok, ha 150, a 80 alatti retardált, és nem én nevezem annak, hanem ez a definíciója.

És még mindig nem értem hogy hol láttad hogy az átlagosat retardáltnak nevezem. Azt írtam a 4-esben hogy tökre megfelel az átlagos imtelligenciájú, szép külsejű ember, míg nem lenne elég csak a szép külső ha emellett már retardált lenne.

Bocsánat, ennél szájbarágósabban nem megy...

2022. jan. 24. 21:55
 9/14 A kérdező kommentje:

8 - Te, nem csodálom, hogy neked problémád van abból, ha a kevésbé intelligenseket lenézik :)))))

Véletlen sem a hozzászólàsomra reagálsz, hanem a saját kéozelgéseidre. Hol írtam, hogy az átlagosat retardáltnak nevezed? Idézd szó szerint, kérlek! A példában 80-as IQ-ról írtam. Ez max a családodban átlag...

2022. jan. 24. 21:59
 10/14 A kérdező kommentje:

Egyébként te már be is bizonyítottad egy korábbi hozzászólásomat:

"általában a teljesen logikátlanul és összefüggéstelenül gondolkodó emberek néznek másokat hülyének és általában ők vannak a legjobban meggyőződve arról, hogy két vélemény létezik: az övék és a hülyeség"

:))))

2022. jan. 24. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!