Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van, aki több hónap vagy több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki több hónap vagy több év után újrakezdte az exével?

Figyelt kérdés
Olyanra lennék kíváncsi, akinek a szakítás volt új partnere pár hónapig, de nem működött, és visszament az exéhez. Miért az exet választotta, és meddig működött utána? Szerintetek több hónap vagy év különlét után meg tud maradni bizonyos kötődés vagy az már egy teljesen másik kapcsolat lesz, ha újra is kezdik?
2022. jan. 24. 13:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ....

Ti me nyi ideig voltatok együtt, együtt életetek - e... Sok mindentől függ.

De igazság szerint ami nem megy nem kell erőltetni. Magamból indultam ki. Az egyik exemmel mai napig jó viszonyban vagyunk, de újra nem kezdenénk egymással. Semmi értelmét nem látom. Ami egyszer tönkre ment az másodjára is meg fog történni! :)

2022. jan. 24. 13:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocsika át írt pár szót!
2022. jan. 24. 13:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Négy évet voltunk együtt, abból hármat együtt éltünk.
2022. jan. 24. 14:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szoba került köztetek az újra kezdés lehetősége?
2022. jan. 24. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha újra is kezdetek az új kapcsolat legyen, mert a régi nem működött.

Bár nekem nincs jó tapasztalatom. Egy évet voltam a barátommal, szakított, fel év után megkeresett megint majd ismét elhagyott. Ezt soha többet nem engedném senkinek.

2022. jan. 24. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Én nevetek ezeken. Azon is mikor az unatkozó szingli felkeresi messengeren az exeit és a szintén perpill szingliken végigmegy.
2022. jan. 24. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Fugg attol, hogy mennyire vagytok egymassal oszintek es intelligensek; de alapjaban veve en mindig csalodtam ebben. Ugy jartam szinten, hogy elhagyott meltatlan korulmenyek kozott a parom (no), majd kesobb megkersett, uj kapcsolat, tiszta lap es ujra megcsalt. Beteg. Soha tobbe. Ha nincsenek nagy problemak es komoly tuskek bennetek, talan mukodhet, de szigoruan csak talan.
2022. jan. 30. 20:06
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Ő 17 én 18 voltam, mikor jártunk félévig. Én abbahagytam. 3 év múlva sodort vissza minket az élet. 30 éve vagyunk házasok. 4 gyarek, 5 unoka.
2022. febr. 9. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt,három esetben is.

Egyiknek sem volt értelme így utólag.

2022. márc. 25. 06:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tartott vagy pár hónapig. Exekkel felesleges újra összejönni, nem véletlen exek. De tudok olyanokról is, akik évekig együtt voltak utana. Meg is lepődtem
2022. nov. 8. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!