Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jöhetett rá, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhetett rá, hogy én csináltam?

Figyelt kérdés
3 hónapja szakítottunk és nem sokkal később letiltott mindenhol. Kiváncsi voltam mizu vele azóta, hogy van, nincs-e esetleg neki azóta valaki, ilyesmi. Emiatt csináltam egy profilt, amihez leszedtem egy olyan ismerőse képeit, akit tudom, hogy kedvel, de nincs vele napi kapcsolatban. A képei, adatai, minden stimmelt, gondoltam majd azt hiszi, hogy ez az ismerőse csinált egy új profilt és simán visszajelöl. Nem sokkal később írt viberen, hogy tudja, hogy én vagyok és szánalmas próbálkozásnak tartja. Elképzelni se tudom honnan jöhetett rá, de talán csak számított rá, hogy keresni fogom és tippelt, hogy én csináltam. Minimális rá az esély, de szerintetek nem lehet olyan, hogy azért tudta, mert valójában ő is sokat gondol rám és egyből én jutottam eszébe?
2022. jan. 21. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
99%
Ez szánalmas. Tudja, hogy egy lüketóni vagy. Azért hagyott ott.
2022. jan. 21. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Ismer annyira, hogy tudja: elmebeteg vagy egy cseppet...
2022. jan. 21. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Te jó ég! Ha valaki letilt, azt onnantól békén kell hagyni és el kell felejteni! Ez annyira alapkövetelménye a normális viselkedésnek, hogy ha eddig ezt nem fogtad fel vagy nem akarod elfogadni, akkor nem vagy alkalmas emberi kapcsolatokra. Titkos módon befurakodni ahhoz, aki szakított veled és hallani sem akar rólad többet, az egyszerűen taplóság. Próbáld végre felfogni, hogy VÉGE, s ne álmodozz arról, hogy sokat gondol rád! Ejtve vagy nála és kész. A háta közepére sem kíván. Fel is út és le is út. Mondogasd ezt az utóbbi három mondatot magadnak naponta minél többször, mint egy mantrát, hátha egyszer végre felfogod.
2022. jan. 21. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

:DDD

Tényleg ez a legjobb válasz: tudja hogy elmebeteg vagy, nem érte meglepetés.

2022. jan. 21. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Hát, gondolom kicsit se volt neki gyanús hogy bejelölted egy frissen regisztlt profillal aminek van vagy 2-3 ismerőse, de lehet kevesebb. Amúgy csak szólok, hogy amit tettél az büntetőjogi kategória; de minimum a közösségi oldalról való kitiltással jár. Mások képeit és adatait - mégha nyilvánosak is - NEM használjuk fel.
2022. jan. 21. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Ismer téged, én is felismerném.
2022. jan. 21. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy azt az ismerősét kérdezte meg elsőnek, akinek a képeivel regisztráltál. És hogy az az illető megmondta, hogy nem az övé az a profil, így rád tippelt.
2022. jan. 22. 00:45
 8/9 anonim ***** válasza:
87%

Gondolkozz!

Csináltál egy új profilt, 0 ismerős, 0 tartalom.

Bejelölted őt, ő egyből ránéz a régi profilra látja hogy az is megvan, így egyből átlátott a csaláson.

Jobban teszed, ha tovább lépsz, ez amúgy zaklatásnak is minősülhet

2022. jan. 22. 06:04
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
Én mondjuk felnyomnálak a zsaruknál, és utána lehetne vicceskedned.
2022. jan. 22. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!