Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párotok is így szórja a pénzt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok is így szórja a pénzt?

Figyelt kérdés

Mindenféle marhasagra költ, hol a hobbija miatt hol kitalál valami 20ezres kiadást. De magamnak egy nadrágot nem tudok venni vagy a gyereknek téli bakkncsot mert állandóan másra megy el a pénz miatta. Egyszerűen folyik ki a kezei közül a pénz.

Mit tehetnek?

2022. jan. 19. 17:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért nincs hónap végén pénz neked nadrágra, mert elveri? Nagyon egyszerű, legyél gyorsabb. XD Ha hamarabb eljön a hó vége, majd gondolkozik.
2022. jan. 19. 17:42
 12/18 anonim ***** válasza:

7# azért ezt gyerekkel+ ilyen pénzba**ó palival nehèz felesben intézni a dolgokat...

kérdező... remélem meg tudjátok oldani, én ez miatt váltam...

2022. jan. 19. 18:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, én is eltudom b..ni a pénzt, ha rám jön, de én egyedül élek,de olyan nincs nálam, hogy hó végére már semmi nem marad szinte.
2022. jan. 19. 19:20
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
Az én férjem sem tud bánni a pénzzel. Mindig ugyanúgy elkölti a pénzét, mint a tiéd kérdező. Mi nem vagyunk közös kasszán, mindkettőnknek külön bankszámlája van. Én gyűjtöm a pénzt a jövőnkre, ő pedig költi a sajátját, amire szeretné. Mondjuk 5 éves együttlétünk alatt sikerült annyit elérnem, hogy már nem költ többet, mint amennyi a fizetése. Vannak ilyen emberek, akik mellé kell egy olyan társ, aki kézben tartja a pénzügyeket.
2022. jan. 19. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#14 Te gyűjtesz a jövőtökre, ez szép. És ő meg addig szórakozik, elvan, de majd amit te megkapsz/megteremtesz, abba meg szépen beleül? Nekem ez így se tűnik igazságosnak.

Vicces, mert a palik szoktak sipákolni, mikor a csajok anyagiasak, az ilyen kérdések alatt meg mégis a legtöbb pénzszóró férfi. Érdekes.

2022. jan. 19. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
14-es vagyok. Az én férjem művész. Gyermekkora óta, mióta a szakmában ezt látja a környezetében, ebben nőtt fel. Ez egy teljesen más életstílus. Ez az egyetlen "rossz" tulajdonsága van. Tulajdonképpen a pénzt nem csak magára, hanem rám is költi, mert elhalmoz ajándékokkal, amikre nekem legtöbbször nincs szükségem. Egyébként ő a másik felem, az igazi. Senki sem tökéletes, én sem, de elfogadtuk így egymást.
2022. jan. 19. 19:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen az én párom is ilyen és borzasztóan bosszantó tud lenni
2022. jan. 19. 22:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért van közös kasszád és közös gyereked ilyen felelőtlen emberrel?

A gyerekkel már nem lehet mit csinálni, de nyilván külön kassza, és kérj tőle hó elején x összeget a közös kiadásokra, a többivel meg csináljon amit akar. Már persze ha vele akarsz maradni, én speciel nem akarnék...

Az én párom nem ilyen, mi külön kasszán vagyunk, a közös dolgokat együtt fizetjük, a maradékkal mindenki azt csinál amit akar, de amúgy egyikünk se igazán szórja a pénzt.

2022. jan. 20. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!