Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető az én oldalam?

Figyelt kérdés

Korábban kiírtam egy kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Röviden arról van szó, hogy 144 kg vagyok, és amióta be lettem mutatva a barátnőm barátnőjének, azóta ez a személy (nem tudom miért) folyamatosan azzal bombázza a barátnőmet, hogyan fogyasszon le engem, és a gond az, hogy a megalázó dolgoktól sem riad vissza, amiket kezd átvenni a barátnőm.

Mostanában elég sok közös programot csinálnak, és általában hármasban vagyunk. Viszont én ezt az egészet, amit csinál, már megelégeltem, és nem szeretnék többet találkozni vele. Csupán annyit mondtam, hogy ha vele találkozik, akkor engem ne hívjon. Erre ő megsértődött, és azt vágta a fejemhez, hogy én őt választás elé állítom, pedig nem erről van szó..

Ti hogy reagálnátok a másik oldalon fordított esetben? Tényleg ennyire sértő volt, amit mondtam?

2022. jan. 19. 14:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy sosem voltál vékony a 100 kg és a 144 kg közt jócskán van különbség! 44 kg szinte egy plusz ember súlya. Ha nem akarod hallgatni a csajt, azt teljesen megértem, mert neki ehhez nincs köze és nagyon gáz amit mond. De a tényen nem változtat, hogy extrém kövér vagy, ne mentegesd magad, hogy sosem voltál vékony. Teljesen máshogy nézel ki most és 100 kgosan. Meg tudod rendesen dugni a barátnőd egyáltalán?
2022. jan. 19. 15:27
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
8 Egyre biztosabb vagyok benne, hogy próbált finoman szólni, csak te mindig jöttél az önérzeteskedéssel meg a hárítással, ő meg nem tudta ezt jól kezelni és most a barátnője támogatja benne, a saját kérésére. A 100 ás a 144 kvára nem ugyanaz! Nagyon szerethet téged, ha képes elviselni ezt a mértékű igénytelenséget, amit magad felé és a kapcsolatotok felé tanúsítasz. Húzd már ki a fejed a seggedből és gondolkozz el magadon.
2022. jan. 19. 15:35
 13/24 A kérdező kommentje:

"ne mentegesd magad"

Nem is akarom. Csak nem gondolom, hogy köze van hozzá másnak.

"Meg tudod rendesen dugni a barátnőd egyáltalán?"

Nyilván nem megy sok póz, de tudunk szexelni

2022. jan. 19. 15:43
 14/24 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt?
2022. jan. 19. 15:46
 15/24 A kérdező kommentje:
Kb 2 és fél éve
2022. jan. 19. 15:49
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nincs hozzá köze másnak, sem a barátnőjének, sem nekünk, de 144 kg rengeteg. Ez a súly már, ahol mozogni is nehéz. Elesel, és nem is tudsz felkelni.

Tudunk szexelni... hát a tudunk szexelni és a jót szexelünk közt van eltérés, gondolom a párod csinál mindent az ágyban mert a hasadtól nem tudsz hozzá férni rendesen.

2022. jan. 19. 16:02
 17/24 anonim ***** válasza:
Oke, amikor megismert akkor sem voltal efy modell alkat, de azert az a plusz 40-50 kg eleg durva.
2022. jan. 19. 16:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ehhez egy idegennek semmi köze és oké elmondta a véleményét de sorozatosan sértegetni nem kellene.
2022. jan. 19. 18:30
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tudom neked tanácsolni, hogy ne a barátnődre, vagy a barátnőjére told a felelősséget. Kövér vagy, nekem is volt kövér barátom, ami először, amikor még rózsaszín köd volt, nem zavart, de aztán egyre jobban. Szerintem igenis fontos az, hogy elkezd törődni magaddal, mert még rámehet a kapcsolat. Most nekem kicsit olyan vibe ot ad le ez a kérdés, mintha haragudnal a barátnődre, mert nem tetszik neki hogy kövér vagy. Nem akarok durva lenni, de kinek tetszene? Lehet, hogy nem meri elmondani, nem akar téged megbántani ezzel. Plusz, nem veszitek komolyan, de 35-40 évesen olyan betegségeket lehet emiatt kapni, ami sokkal megnehezíti az életet.. Jogos, hogy rosszul esik, de igaza van a barátnőjének. Így nem lehet élni
2022. jan. 20. 17:20
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Mert ő sem gondolta, hogy, 50 kilót magadra zabálsz.
2022. jan. 20. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!