Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is érthető hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is érthető hogy miért nem akarja hogy menjek hozzá?

Figyelt kérdés

A barátom nem szeretne hogy én menjek hozza, mindig ő szeretne hozzam jönni, csak kicsit rosszul esik hogy amikor mondom neki hogy pl elmegyek hétvégén visszautasítja hogy “jobban szereti ha ő jön”..

Azért szerettem volna menni, mert 2 hetente találkozunk és mondom most hétvégét együtt tölthetnénk..

Eléggé szegény családba él, velük lakik sajnos a keresztapja aki alkoholista (nincs jóba vele), és amikor be van íva akkor elkezd tőlem kerdezoskodni..

Persze ez csak egyszer fordult elő, amikor először náluk jártam.

Nem valami tiszták, altalaba kajára nem jut pénz, mivel a nagyapja hagyott rájuk egy szép tartozást..

Persze ez nem az ő hiábaja, ő egy nagyon rendes srác, az anyja, a húga is rendes.

2021. okt. 6. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
98%

leírtad, hogy miért

érthető

2021. okt. 6. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
Hogy lehet tartozást rájuk hagyni? XD nem muszáj elfogadni az orokseget ha tartozas. Egyszeru masra fogni. Gondolom volt lakasa mev mellé hitel, es ugy gondoltak akkor orokolnek, csak a hitelt se tudjak fizetni mert budos a munka. Aztan a dolgos papira fogjak.
2021. okt. 6. 13:23
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Leirtad miert nem akarja.

Ha lehettek nálad akkor szerintem ne eroltesd, biztos kinos neki.

2021. okt. 6. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Ez neked nem elég ok? Gondolom orul ha eljohet onnan
2021. okt. 6. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem teljesen érthető, miért nem visz szívesen haza.
2021. okt. 6. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

Érthető, de nem elfogadható.

Annyira rendesek, hogy koszosak, csupa munkaképes felnőtt, és nem telik kajára. Menj csak le, nézz körül, ismerd meg a barátod jobban. Pont azért nem akarja, hogy te menj, mert most még beveszed a dumát, hogy ő teljesen más, mint a családja.

2021. okt. 6. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
De ha ilyen körülmények vannak náluk, és őt ez rosszul érinti, te miért akarsz annyira menni?
2021. okt. 6. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyn nincs a magyarban : " be van íva "
2021. okt. 6. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha egy olyan emberrel kell laknom akivel nem jovok ki (plusz agressziv reszeges is). Hát nem lennek otthon sokat..

Am volt ilyen es inkabb tuloraztam pedig amugy otthonulo vagyok de utaltam hazamenni, o meg mindig ott volt a konyhaban fu de utaltam volt hogy inkabb kint vartam egy orat amig leoltja a villanyt.

#6 pl sok embernek van alkesz csaladtagja de attol meg o nem lesz az.)

2021. okt. 7. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!