Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nafogáncsi Móker kérdése:
Mit szólnál ahhoz ha 5 éves kapcsolat alatt a pasid ragaszkodna ahhoz, hogy nem mutat be az anyjának majd hirtelen előállna azzal, hogy be akar neki mutatni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 10:20
11/20 A kérdező kommentje:
Na jó bevallom. Fogadtak a haverjaim velem hogy nem merem bemutatni. Így tettemes összeg üti a markomat, ha igen. Mit tennétek ha ez lenne az ok?
2022. jan. 19. 12:00
12/20 anonim válasza:
Fogadtál a nem létező haverjaiddal, hogy a képzelt barátnődet bemutatod-e otthon vagy sem? :D
13/20 A kérdező kommentje:
SZoval már haverom sincs...
2022. jan. 20. 11:09
14/20 anonim válasza:
Azt hogy fogalma sincs mi az hogy párkapcsolat. Egy hogy 5 éve sem mutatta be a szüleinek, kettő most meg csak azért mutatná be, hogy zséje legyen bőven. Egy nő nem cirkuszi állat akire felveszi a zsét.
Szánalmas.
15/20 A kérdező kommentje:
Cirkuszinak valóban nem az
2022. jan. 24. 18:58
16/20 anonim válasza:
Életszerűtlen ostobaság.
Nincs más dolgod, mint marhaságokat kiötleni, aminek se füle, se farka?
17/20 anonim válasza:
Én azt mondanám, ha 5 évig nem volt fontos, most már ne erőltesse. Főleg ne magyarázat nélkül. Persze attól is függ miért most? Azért én kíváncsi lennék az okára miért most, és eddig miért szégyellt a családja előtt.
18/20 anonim válasza:
Most olvastam el. Fogadás? Azzal a lendülettel szakítanék. 17. voltam.
19/20 anonim válasza:
Most mit hozol ki ebből ennyit? Bemutatod anyunak, ha nem tetszik neki, viszel egy másikat.
20/20 A kérdező kommentje:
Másik anyut vagy másik nőt?
2022. jan. 25. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!