Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim kidobott egy hónap után mert nem érzett vágyat h tovább folytassa. Elég rosszul esett ezért kiterveltem a bosszút, hogy visszaszerzem és én dobjam ki. Sikerült is, nemsoká lesz a második tali. Szerintetek hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 22:33
21/29 anonim válasza:
Te ebből sajnos nem fogsz jól kijönni. Azért, mert ennek a pasinak is acélszíve van.
Tudod, miért írom ezt? Azért, mert szépen kihasználja, hogy odavagy érte, hogy még érdekel. Pár körre jó leszel, aztán majd rúg beléd még kettőt. Tényleg ezt szeretnéd?! Én óva intelek.
22/29 anonim válasza:
Feleslegesen magyarázod neki 21-es, mert a Kérdező buta, mint a tök. Hagyd, had csinálja, (talán) majd megtanulja, hogy miként működnek a dolgok.
23/29 A kérdező kommentje:
Ne írjatok le légyszi. Nem tehetek róla, hogy odavagyok érte. Lehet ezt kihasználja,nem tudom mit akar,miért keres mindig és miért akar velem lenni,ha már egyszer kidobott, közbe másé se legyek úgy gondolja lehe. Majd kiderül
2022. jan. 17. 09:42
24/29 A kérdező kommentje:
Még ennyi negatív kritikát nem kaptam soha. Elgondolkozok. Köszi a kommenteket.
2022. jan. 17. 10:19
25/29 anonim válasza:
Úgy látszik Kérdező, elkezdtél gondolkodni, mert magad is beismered, hogy még mindig odáig vagy erte.
Innentől fogva még egy kicsit gondolkodj tovább, és rájössz: nem igazán fog menni a bosszú.
A bosszúhoz olyan lelkület kell, ami benned nincs meg.
26/29 A kérdező kommentje:
Én nagyon becsületes vagyok az a baj. Igazad van nem vagyok bosszúálló, soha nem is voltam.
2022. jan. 17. 10:57
27/29 anonim válasza:
Olvasd már vissza magad :D Hányingerkeltő a felfogásod, remélhetőleg tényleg elgondolkozol és kinövöd. Még fiatal vagy, van rá esélyed.
28/29 anonim válasza:
"kidobott egy hónap után"
Egy hónap semmi. Még a pasid se volt.
Ha kidobott, és nem tisztelettel elvált tőled, akkor mit sajnálsz rajta?
A világért nem találkoznék vele többet.
29/29 anonim válasza:
Nekem tetszik az ötlet, magam is szeretem a jó kis bosszúkat. 🤓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!