Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim kidobott egy hónap után mert nem érzett vágyat h tovább folytassa. Elég rosszul esett ezért kiterveltem a bosszút, hogy visszaszerzem és én dobjam ki. Sikerült is, nemsoká lesz a második tali. Szerintetek hogyan csináljam?
Lelkileg majd bánni fogod, hogy leereszkedtél ilyen szintre.
Az ilyesfajta viselkedés sehova se vezet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Csak szólok, hogy én az ilyen lányokkal ha újra találkozgatnék, lehet az lenne, hogy szexelnék pár alkalommal, és lelépnék. Aztán 2-0 lenne ide, megint ki lennél dobva.
De azt csinálsz amit akarsz, csak minket ne fárassz a butaságaiddal. Köszi.
Nem vagy leírva.
Kidobott, erre te még foglalkozol vele, sőt azon gondolkodsz: miképpen alázd meg, ennek nincs semmi értelme.
Én leírlak téged.
Teged még mindig érdekel ez a pasi, csak nem ismered be magadnak, és ezért te jöhetsz ki belőle rosszul. Megdug 1-2 alkalommal, aztán megmondja: szevasz. És akkor azt veszed észre, hogy MEGINT kidobott. Nagyon naiv lány vagy, ezért írlak le.
Te azt hiszed, hogy egy domináns, érzelemmentes nő vagy, de valójában egy buta kislány vagy. Semmi közöd a bosszúhoz. Olyan vagy, mint Harry Potter, aki a Crucio átkot szórta Bellatrix-ra, nona nem is volt alkalmas rá.
Inkább keress egy normális pasit, te nem vagy bosszúálló alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!