Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Tudatában vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tudatában vagytok annak, hogyha nem léptek nők felé párkapcsolat kezdeményezése céljából, nagy valószínűséggel egyedül maradtok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 21:37
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

"Engem meg nem érdekel. Én úgy állok hozzá, hogy nem érdemlek meg senkit, és mindenki jobban jár, ha ez így is marad. Probléma megoldva."

Tökéletesen így érzem én is :)

Én magam sokszor voltam már szerelmes nem túl szép lányokba, de valahogy mindegyik felkavart... Megláttam bennük valami nagyon jót és egyszerűen megtetszettek...

Más kérdés, hogy ettől még ugyanúgy nem kezdeményeznék velük xD Valami eldeformálódott degenerált élőlényt érdemlek meg max, de még azt sem. Ez van.

2010. szept. 8. 22:06
 12/25 anonim ***** válasza:

akik előttem írtak na ebből tényleg ezt lehet leszűrni amit a kérdező írt xD

de én hála istennek nem vagyok szívbajos ilyen téren

Ha nem lépek annak a végeredménye egyenlő az elutasítással szóval lépni kell, maximum nem jön össze... megyek tovább :)

2010. szept. 8. 22:08
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Aki lép és mindig elutasítják, az előbb-utóbb már nem akarja az önbizalmát a béka feneke alá tornázni és inkább nem lép, mert úgy mégis jobb a közérzete, mintha folyamatosan leminősítenék.
2010. szept. 8. 22:22
 14/25 anonim ***** válasza:

"pont a nehezen szerzett gyümölcs a legfinomabb"

Még szerencse, hogy egy nő nem gyümölcs, hanem egy személyiséggel rendelkező élőlény, akibe bele lehet szeretni, ellenben egy almával, aminek csak attól lesz értéke, hogy mondjuk felmásztam érte a fa tetejére...

És nem szoktam sajnálni és sajnáltatni magam, főképp nem az oldalon. Nincs is miért.

2010. szept. 8. 22:24
 15/25 anonim ***** válasza:
29%

Mennyi elkeseredett lúzer van istenem XDXDXD

És akármennyire fáj is, a kérdezőnek van igaza!! A férfi azért férfi, mert határozott, stb. Egy nő akkor választ párjául egy férfit, hogyha olyan a fellépése, és jó benyomást tesz rá. Ennyi erővel csodálom, hogy nem haltok éhen, mert "majd idemászik hozzám a nyers csirkecomb, ha azt akarja hogy megegyem". Nagyon furcsák vagytok ti pasik:D És ezt én, és többi nőtársam (kivéve a r*bancokat, akik rámásznak a pasikra) gyávaságnak hívja, és nem tartjuk az ilyen hímneműeket FÉRFINEK (igen, direkt nagybetűvel). Tehát mégcsak flörtölni sem fogunk vele tovább, mert (és én hiszek az evolúcióban, a legtöbb nő távlatilag gondolkozik, család, gyerek, stb) egy gyáva tesze-tosza hapsi hogy gondoskodik egy családról, hogy fogunk együtt gyereket nevelni,milyen példakép lesz, egyáltalán lehet-e rá bármiben számítani, vannak-e tervei az életre nézve, ha ilyen nyámnyila, hogy a sült galambot várja. Az ilyenekre nem lehet alapozni, tehát le sem sajnáljuk őket=egyedül maradnak, vagy rájuk mászik egy pénzéhes vagy péniszéhes kis r*ngyó:D

Mert bár ijesztő lehet az a gondolatmenet, amit fentebb leírtam, de mi nők így gondolkozunk, ezeket "futtatjuk" le, és ezek alapján döntünk (többek között). Tudom elég bonyolult, és nektek lehet hogy nincs is benne logika, de így működünk:D

Tessék f@rkat növeszteni, és megemberelni magatokat! Ennyi erővel ne mi ejtsük saját magunkat teherbe, mondván: "az asszony majd szül nekem gyereket ha akar, én minek próbálkozzak"??!!! Szégyen, amilyen hapsik vannak manapság....

Lehet lepontozni!:D:D

19/N

2010. szept. 9. 02:16
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

igen kedves 19N, én 25F is igy gondolom. Én futottam hónapokig valaki után, és futnék továbbra is. Azt hittem, hogy különb vagyok, mint ezek a lúzerek itt előttem, és sikerülhet elérnem a célom... mert igenis az élet erről szól, kell egy párocska...

csak sajnos olyan ez mint a megasztár válogatás: külföldön hires vagy itt, ott, zeneiskolába jártál, iskolában énekeltél az énekkarban stb., na azthiszedd jobb vagy, mint ez a sok nyekergő idióta, aztán meg úgy vágnak ki a francba, hogy páros lábbal

2010. szept. 9. 02:39
 17/25 anonim ***** válasza:

02:16

Akkor nem értem, hogy ha én odamegyek egy csajhoz és elutasít akkor miért kell kiröhögnie és kellemetlen helyzetbe hoznia?

Ha szerinte ahogy írtad én bátor vagyok akkor miért mond ilyeneket, hogy: ilyen fejjel mit akarsz? meg hasonlókat?

Szép is lenne ahogy leírtad, ha nem lenne sok nő bunkó paraszt azzal akinek tetszik és kezdeményez is a pasi.

2010. szept. 9. 02:45
 18/25 anonim ***** válasza:

02:39> 19/N vagyok

Ne add fel, maradj olyan amilyen vagy:):)

Egyébként a példáddal teljesen igazad van, csak én egy másik szemszögből látom: összefutok külföldi férfiakkal, és kedvesek, lovagiasak, udvariasak, stb. Múltkor mentem az utcán megrakodva szatyrokkal (kb 10 kiló volt nálam, 7 vagy 8 szatyor, nagybevásárlás) Szűk utca. Sok pasi jön velem szembe, teszik a megjegyzéseket, de odáig már nem jutnak el, hogy arrébb álljanak, hanem simán fellöknek, rálépnek a lábamra, stb. Boltban ugyanígy: nem tudom kinyitni az ajtót, mert tele van a kezem, 1 (!) pasi sem segített volna...1 turistacsoport segített (angol fiúk voltak), a magyarok csak bámultak ki az arcukból. Szűk utcán nekem magyar pasi csak 1x vagy 2x állt félre, hogy elengedjen, a többi mind külföldi volt. Ajtónyitás dettó. Akárcsak egy szép bók, vagy egy kedves mosoly szintén. Magyaroktól általában bunkó "bókokat" kapok, vagy 10 percig kacsingat, meg bébinek hív, mert azt hiszi, menő, és erre majd széttárom neki a lábam. Erre igenis visszaszólok, hogy Uram, ez nem a szemészet, ha tikkje van, keressen fel egy szakorvost. Lehet hogy bunkónak tűnök, de ha valaki kedves velem, én is az vagyok vele, függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy nem, mert értékelem, hogy emberszámba vesz, nem pedig 1 darab jól kinéző húsként kezel. TISZTELET A NAGYON KEVÉS KIVÉTELNEK!!! Erre mondom én azt, hogy nekünk nincs udvarlási kúltúránk.

Sajnos nagyon sok magyar pasi , és ezek szerint nő, nagyon bunkók, fogalmuk sincs, mit lehet kezdeni a másik nemmel.

2010. szept. 9. 02:54
 19/25 anonim ***** válasza:

02:45

Na az ilyen lányokat pedig nem tartom NŐknek, mert nem azok.

Ilyenek miatt nehogy szégyenkezz!! Ez az ő szegénységi bizonyítványuk, ezeken próbálj meg nevetni, mert ilyeneken csak azt lehet! Te pedig ne add fel, legyél férfi, biztos vagyok benne, hogy találsz olyan nőt, aki majd megbecsül:)

Egyébként érdemesebb (bár nem tudom hány éves vagy) idősebb korosztályban keresgélned, mint amiben most teszed, a mai lányok nagyon éretlenek. Mint feljebb is írtam, nincs udvarlási kúltúránk, úgy látszik a legtöbben azt sem tudják, hogy kell egy bókot fogadni.

Az ilyen aljanéppel pedig ne foglalkozz, és ne adj a véleményükre!:)

2010. szept. 9. 02:57
 20/25 anonim ***** válasza:

02:54

A magyar nők is bunkók(tisztelet a kivételnek)

Mert amikor én megszólítok valakit aki tetszik(udvariasan, nem bunkón) szinte mindig bunkón válaszol, amit írtam is 3 válasszal lejjebb, tehát nem csak a pasik hibások.Nyilván te a nők bunkóságát nem tapasztalod mert te nem csajozol.

2010. szept. 9. 02:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!