Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mit kell beletenni a kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Ha a kapcsolatban mindig minden a férfi hibája, akkor a nőknek mit kell beletenni a kapcsolatba? Rebegtetitek a szempillátok és rázzátok a feneketeket, ennyi lenne a dolgotok?2022. jan. 13. 13:03
51/66 anonim válasza:
Érdekes, hogy mennyi nő kiakadt. Ezzel most azt szerettétek volna bemutatni, hogy ti a hisztit tudjátok beleadni egy kapcsolatba? :D
52/66 anonim válasza:
Leírtam már fentebb, hogy mit adok bele a kapcsolatba én. Nem hiszi, hanem egyet nem értés az, hogy az 500 a közepes fizetés, plusz ez is relatív infó.
53/66 A kérdező kommentje:
52. Gazdagéknál esetleg talán közepes fizetés, amúgy az átlag kétszerese. Elszállt az átlag élettröl fogalmatlan elfántcsonttoronyban élő hercegnő vagy.
2022. jan. 14. 12:20
54/66 anonim válasza:
te mondtad h közepes, én azt mondtam, hogy soknak számít. A való világban élek, mindennapi problémákkal.
55/66 A kérdező kommentje:
54. Magyarán megint ott vagyunk hogy csak az kell aki jól keres.
2022. jan. 14. 12:33
56/66 anonim válasza:
Nekem pl nem mert én azt nézem milyen ember, dolgozni meg jól keresni tudok én is, senki pènzére nem vagyok rászorulva.
57/66 A kérdező kommentje:
56. Aha csak azért mégis átlag feletti a párod fizetése. Álszent vagy.
2022. jan. 14. 13:23
58/66 anonim válasza:
Te miket beszélsz? Írtam h átlagosan keresünk, általában az enyém több. Erre te előhozakodtál a 500 al, én azt mondtam, az kiugró fizetés, nem átlagos. Van a mi fizetésünk, és van az általab idecibàlt 500as.
59/66 A kérdező kommentje:
58. És akkor most higyük el hogy a pasid csóró te meg nagy kegyesen befogadtad a lelki értékei miatt? Ilyen csak a mesében van.
2022. jan. 14. 13:38
60/66 anonim válasza:
Én se vagyok gazdag, de lett volna lehetőségem pènzes pasit választani. Igen, a lelki értékei miatt is választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!