Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek, mennyire zavarna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mennyire zavarna, ha a pasid elkezdene elegánsan öltözni?

Figyelt kérdés

Nem lenne másik nő a képben!!!

Csak stílust vált. Egyre többször kerül elő zakó. Szövetkabát a tollkabát helyett. Bőrcipő a sportcipő helyett. Pólókból is galléros, de többször ing.

2022. jan. 13. 00:35
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Nekem tetszene, de nincs nagyon helyünk rá itthon. Én imádom a blúzokat mostanában, de nagyon nehéz tárolni megfelelően a kényes ruhákat
2022. jan. 13. 00:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tetszene, régen öltönyben járt, nem illett hozzá. Most a farmer, sportcipő, ing, sima póló, pulcsi sokkal jobb.
2022. jan. 13. 02:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Én lassan váltottam.stílust. így volt ideje hozzászokni az ismerőseimnek,barátaimnak,páromnak. Egyszerüen pólóra lehet felvenni sportzakót, az farmer póló kombóval lazán elegáns. Utána farmer, galléros póló, sportzakó, és így tovább. Monsjuk a farmert nem tudom lecserélni, nagyon szeretem, cipőt viszont lehet elegánsabbat venni akár mindennapi használatra..
2022. jan. 13. 06:00
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha a férjem galléros pólót venne magára lecsapnám, mint a vekkert. A galléros pólók nálam egy óriási nagy nem kategóriába esnek.

Akkor már hordjon inget.

Amúgy nem szokott zavarni, amikor elegánsra vált. Olyan a munkahelye, hogy sokat van út bejáráson, az alatta dolgozó munkásoknak is szokott segíteni, így nagyon nem tudja kirittyenteni magát.

De pl tavasszal már hosszú ujjú ingben van farmerral, nyáron pedig szövet nadrágban és rövid ujjú ingben, ami éles váltás a téli, farmer és pulóver után.

Szóval engem nem zavar(na), csak a galléros ing :D

2022. jan. 13. 06:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak ne nekem kelljen vasalni. :)
2022. jan. 13. 07:18
 6/8 anonim ***** válasza:
#4: Szerintem a rövidujjú ing sokkal nagyobb gáz, mint a galléros póló. (az is az mondjuk) :)
2022. jan. 13. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:

A galléros pólók sacc 90 es évek. Ma cinknek tartom en is.

Párom meloban elegánsan öltözik szabadidőben meg ami bepasszol a haveri korbe.

Amikor elegáns szinte ijesztoen jol nez ki nyeldesem a féltekenységem olyankor. Ezért engem taszit.

De amikor én megcsinálom magam bombanőre, ő rendesen ki is akad rajtam, amellett hogy el van ájuova tőlem, hogy szerinte meg akarom csalni, arra készülök.

2022. jan. 13. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:
a rovidujjú ingek is gáz sztem de öregeknek mindegy mit vesznek fel
2022. jan. 13. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!