Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így akarja elérni?

Figyelt kérdés

8.éve vagyunk együtt és éltük a napokat egymás után, majd 4ev után összeköltöztünk de ugyanúgy éltük a napokat. Néha néha feljőtt a házasság gyerek téma ( erről a véleményünk egyezett mikor osszejöttünk), de mégse történt ez ügyben lépés.

De " magamtól"/ bennem nem volt ez az érzés hogy hú el akarom jegyezni..

De ha ő nem hozta fel nekem nem jutott eszembe,most viszont szinte naponta ez a téma és ultimátumot adott..ezáltal most ezen kattogok mert ez a téma minden nap..viszont én nem lépek, a munkám se szeretem és úgy érzem nem vagyok a helyemen de mint egy robot csinálom..de nincs hosszú távú célom, mert nem tudom mit akarok elérni nincs tervem, mihez kezdjek magammalés mit akarok az élettől..élek és teszem a dolgom..

2022. jan. 12. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Ne haragudj, de ez kit érdekel? Egyedül őt meg talán téged, de téged se. Majd szépen belehajtod a fejed az igába, mert különben elhagy, azt meg nem akarod. Utána pár évig húzod a gyerektémát. Utána anyád is elkezd piszkálni, hogy neki unoka kell , de te nem mered bevallani neki, hogy tulajdonképpen impotens vagy, évek óta nem volt köztetek behatolásos szex. A csajod meg, aki a feleséged, a hülye fejével tovább várja a csodát, hogy megszállja a Szentlélek.
2022. jan. 12. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Megegyeztetek, hogy a kapcsolat célja a házasság és a közös gyerek. Mire vársz? Valami égi jelre?

Ő csak azt akarja, hogy dönts végre, legyél vele őszinte. Vagy elveszed, vagy itt a vége. Pont. Eleveszed? Dehogy fogod, eszedbe sincs megkérni se. Viszont ahelyett, hogy szakítasz, te csak sodródsz. Ez annyira szánalmas! Persze, hogy nem vagy a helyeden, ha nem vagy hajlandó előre haladni, csak nézed, hogy telik az élet. Mint aki a saját életére nincs hatással, másokra vársz mindig. Arra is csak vàrsz, hogy majd a csajod szakít. Ha nem, akkor meg életed végéig szídod, neked jó az úgy is.

2022. jan. 12. 19:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Összeszeded magad vagy elfognak hagyni! Céltalan embereket nem szeretik. Tűzz ki valami célt, mert így üres, szürke az életed. Valamit próbálj megvalósítani, valami ami esetleg közös lehet.

Szóval, lehet 8 éve együtt vagytok, de a nők másképpen gondolkodnak, de férfiként én is másként, mint te. Ha szeretnél tőle valamit, akkor valahogy rázd fel ezt a kapcsolatot, mert úgy érzem, eléggé ellaposodott.

2022. jan. 12. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég egyértelműen így akarja elérni, mivel ultimátumot adott.

8 éve türelmesen vár rád, mert az elején megbeszéltétek, hogy te is ezt akarod. Arról nem ő tehet, hogy te közben változtattál a terven, de nem szóltál neki.

Nekem az írásodból az jön le, hogy belefásultál a kapcsolatba. Nem ártana eldöntened mit akarsz, mert 8 év után mindenki vágyna a kapcsolat fejlődésére.

2022. jan. 12. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az, amikir már nem ember vagy, hanem egy vödör takony. Ne haragudj, de egy másik ember idejét húzni elég önző és ocsmány. Ha problémád van, kezd el megoldani. Ha pedig képtelen vagy azt megadni, amit a partnered szeretne, hagyd békén. Éld a rutinos, szürke kis napjaidat, ő meg had keressen olyat, aki tényleg szereti és azok a céljai, mint őneki.

Te meg embereld meg magad, mert ez nem élet, hanem lószr.

2022. jan. 12. 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? Ha 15 évesen jöttetek össze, és most 23 vagy, akkor még azt mondom, hogy a házasság, gyerek téma valóban ráér, de te ezek szerint még abban sem vagy biztos, hogy szeretnéd -e, nemhogy vele; ha 30 fölött vagytok, akkor meg nagyon is sürgető.

Kösd fel a gatyád, és gondolkozz el milyen jövőre vágysz, és hogy egyáltalán ő -e az akivel szeretnéd, különben szemét dolog húzni az idejét. Jelen esetben úgy tűnik az alapoktól át kell gondolnod, hogy mit akarsz, a munkahely váltás a legegyszerűbb a képletben, ha vele csak azért vagy, mert megszoktad, akkor megérdemel annyit, hogy elengedd! Ő családra vágyik, és nem akar még 8 évet várni, amíg elhatározásra jutsz, vagy akkor sem.

Te 30-35 évesen még akár gondolkozhatsz a gyerekvállaláson, ő viszont kifut az időből, ha rád vár hiába. Találni normális embert, eljutni erre a szintre több év, ha nem vagy készen rá, akkor igaza van, tovább kell lépnie!

2022. jan. 12. 20:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az nem egy érzés, hogy el akarod jegyezni, hanem egy tudatos döntés. Erre te szemmel láthatóan teljesen képtelen vagy. Mármint gondolkodni és dönteni.
2022. jan. 12. 20:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Eddig is,mikor előjőtt a téma, mindig elmondtam hogy mit érzek, de hiába mondtam komolyan olyan volt mintha nem vette volna komolyan. Az érzéseimet mindig tudta és ha nala eljott vmikor is a pillanat akkor léphetett volna, de így azt mondani húzom az idejét..
2022. jan. 13. 07:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igenis húzod az idejèt, mert nem vagy őszínte vele. Nem vagy kèpes megmondani, hogy vele soha nem akarsz családot alapítani. Mert valld be, ez a helyzet. Ehelyett csak mindig azt mondod mikor szóba kerül, hogy nem tudod mikor akarsz, meg ezek ès ezek az aggályaid. Az èvek meg telnek, ès nem változik semmi. Azt várod, hogy ő szakítson veled, mert annyira gyáva vagy, hogy nem vagy kèpes te kimondani. Szóval igenis húzod az idejèt.
2022. jan. 13. 08:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Fogod magad, közlöd, hogy vele nem fogsz se családot alapítani, se házasodni. Mert ez az igazság, csak annyi tököd nincs, hogy ezt így konkrétaj kimond. Mert akkor kidobna, az meg nem tetszene. Szánalmas vagy. Gyáva és önző.
2022. jan. 13. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!