Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert csak akkor érdeklek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csak akkor érdeklek egy férfit, amikor bizonytalanságban van elhagyom e, vagy epp elhagytam, es ha ott vagyok neki kéznél, akkor miért nem?

Figyelt kérdés

Sajnos ez annyira általános nálam:(

Mindig ez miatt a baj

2022. jan. 10. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Ez nemtől független létező jelenség. Sajnos későn jön rá az ember,hogy mit veszített.
2022. jan. 10. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem vesznek komolyan. Irányítható természet lehetsz, nagy szeretetéhséggel. Azt gondolják mivel társfüggő vagy, úgyis benne maradsz a kapcsolatban, ha tesznek érted valamit, ha nem. Tudják hogy félsz egyedül maradni, ezért belekényelmesednek a kapcsolatba. Egyiknek sem jut eszébe, hogy esetleg ki fogsz lépni. Te meg úgyis csak akkor teszed meg, ha már megtaláltad a következőt.

Addig is te vagy az állandó p*nci a pasidnak. Majd csak akkor kezd el kapkodni, ha úgy érzi, hogy nem lesz kitől megkapnia a szokásos szexadagját.

Ilyen volt az exed is, de már látom a jelenlegivel is bajok vannak!

2022. jan. 10. 14:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Akkor állandoan azt kellene mutogatnom hogy en bármikor elhagyom, ha akarom nem vagyok tarsfuggő stb?

Mert akkor a kérdés ugyanaz.

2022. jan. 10. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt kene mutatnod, hogy onallo eletre kepes vagy, nem vagy raszorulva senkire semmilyen szempontbol. Az, hogy eppen valakivel vagy az nem egy kenyszer hozta dontes es barmikor megvaltoztathato. Ehhez viszont kell a magas foku fuggetlenseg minden teren. Nem szeszely kell, meg jatszma, hanem eletkepesseg.
2022. jan. 10. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Szoval a vkit szeretek es ott vagyok neki kéznél jatszmák nelkul az = a pasiknak azzal, hogy életképtelen vagyok?

Es amikor meg elhagyom rájönnek hogy hoppá mégse.

Hogy lehetnek ilyen sötétek?

2022. jan. 10. 16:58
 6/7 A kérdező kommentje:
*ha vkit
2022. jan. 10. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem jo egy kapcsolatban, ha fuggoseg van a masiktol. Az emberek gyarlok, vissza fognak elni a helyzettel az esetek tobbsegeben. Te is ezt tapasztalod. LEhet, hogy igy rovidebb kapcsolataid lesznek, de akkor is haladsz tovabb a keresesben, amig meg nem talalod azt, amit keresel.
2022. jan. 12. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!