Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan magyarázzam el neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan magyarázzam el neki, hogy ebbe nem szólhat bele?

Figyelt kérdés

A baratommal meg csak 2 hónapja vagyunk együtt és kijelentette ,hogy neki nem tetszik ha mély kivágású ( vagy sima pántost amiből kicsit is kilátszik hogy van mellem, pl ilyen [link] )trikót , vagy blúzt veszek fel... Mondtam neki, hogy nekem nem tetszik az, hogy ebbe beleszól...szerinte én csak a figyelem miatt venném fel, de közben engem egyáltalán nem érdekel mások figyelme csak az övé, hiaba próbálom neki ezt elmagyarázni, ot zavarná ha más úgy látna.

Folyton azt hajtja, hogy neki nem az esik rosszul hogy olyat hordok, hanem nem tisztelem azt, ami ot zavarja.

Nem tudom mit csináljak, eddig csak egy exem volt és ot egyáltalán nem zavarták az ilyen dolgok, sot volt úgy hogy melltartót vettem ilyen rafeszulos rovidujju alá es o kért meg arra , hogy inkább vegyem le .

A barátom 22 éves én pedig 21.

2022. jan. 9. 23:20
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
83%

Csajszi! Menekülj kérlek....

Látod, mindenki azt írta hogy hagyd a fiút.

Majd találsz magadnak egy igazi férfit!

2022. jan. 10. 12:13
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele minél hamarabb!
2022. jan. 10. 17:44
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, kit érdekelne. Ha a párom ilyen lenne, már rég kidobtam volna.
2022. jan. 10. 18:03
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Leírták a kulcsszót: BÁNTALMAZÓ.

Nézz utána, miről lehet felismerni, hogy bántalmazó a párod.

Hozza az ismert forgatókönyvet: beleszól az öltözködésedbe, a társas kapcsolataidba, beosztja az idődet, minden percedre féltékeny, amit nem vele töltesz, érzelmi zsarolásba kezd (ha nem úgy táncolsz, ahogy ő fütyül = nem szereted, biztos van valakid stb.).

2022. jan. 11. 13:57
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Ebben amit linkektél semennyire nem látszik ki a melled. Ha van melled, az alakja egy garbóban is mutatkozni fog. Arra mit mond? Vágd le? Hordjál oversized cuccokat, tunikát hogy ne látszódjon semmi?

Dobd ezt a nyomorékot

2022. jan. 17. 14:37
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
És az ilyen hülyék jönnek be a nőknek... A híres női megérzés.
2022. jan. 18. 11:55
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

26

Ez pont ugyanolyan értelmetlen általánosítás, mintha valaki azt írná, hogy a férfiaknak csak a külső a fontos, a nő lehet üresfejű, hisztis, stb., csak jól nézzen ki, a többi nem számít.

2022. jan. 18. 15:36
 28/31 anonim ***** válasza:
19%
#27 Pedig tényleg. Ha nem tetszik külsőre egy nő, lényegtelen minden más tulajdonsága vonzalom szempontjából férfi szemmel.
2022. jan. 18. 18:59
 29/31 anonim ***** válasza:

28

És ha tetszik külsőre, akkor lényegtelen minden más tulajdonsága?

(Mert amit írtál, az szerintem nem mond ellent annak a hozzászólásomnak, amire reagáltál.)

2022. jan. 18. 20:37
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Kontrollmániás, betegesen féltékeny, esélyesen pszichopata fasz a barátod.
2022. jan. 18. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!