Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan magyarázzam el neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan magyarázzam el neki, hogy ebbe nem szólhat bele?

Figyelt kérdés

A baratommal meg csak 2 hónapja vagyunk együtt és kijelentette ,hogy neki nem tetszik ha mély kivágású ( vagy sima pántost amiből kicsit is kilátszik hogy van mellem, pl ilyen [link] )trikót , vagy blúzt veszek fel... Mondtam neki, hogy nekem nem tetszik az, hogy ebbe beleszól...szerinte én csak a figyelem miatt venném fel, de közben engem egyáltalán nem érdekel mások figyelme csak az övé, hiaba próbálom neki ezt elmagyarázni, ot zavarná ha más úgy látna.

Folyton azt hajtja, hogy neki nem az esik rosszul hogy olyat hordok, hanem nem tisztelem azt, ami ot zavarja.

Nem tudom mit csináljak, eddig csak egy exem volt és ot egyáltalán nem zavarták az ilyen dolgok, sot volt úgy hogy melltartót vettem ilyen rafeszulos rovidujju alá es o kért meg arra , hogy inkább vegyem le .

A barátom 22 éves én pedig 21.

2022. jan. 9. 23:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
14%
Miért nem FÉRFI partnert választasz?
2022. jan. 10. 01:11
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
Nincs értelme beszélni vele ezekről, ha ilyen szélsőséges nézetei vannak. Még most hagyd ott, amíg nem bonyolódtok bele jobban. Hidd el jobb lesz neked nélküle.
2022. jan. 10. 01:55
 13/31 anonim ***** válasza:
92%
Szakíts, amíg még nem mélyül vagy nem fordul komolyabbra a kapcsolatotok. Később rosszabb lesz szakítani.
2022. jan. 10. 01:55
 14/31 anonim ***** válasza:
98%
Hagyd el azonnal. Vagy legalábbis minél hamarabb. Ez nem normális.
2022. jan. 10. 03:45
 15/31 anonim ***** válasza:
93%

Menekülj,teljesen egyértelmű!

Érzelmileg zsarol,manipulatív alak.

Hidd el,jobb nem lesz,és igen,a ruhákkal kezdik,majd a fiúbarátokkal,majd minden mással.

Én nagyon konzervatív vagyok,nem vagyok híve sem a kivágott ruháknak,sem a fiúbarátoknak,de egy ilyen alakkal nem lennék együtt!

2022. jan. 10. 05:49
 16/31 anonim ***** válasza:
98%
Tapasztalatból mondom, hogy menekülj! Ha én is láttam volna a jeleket vagy valaki mondta volna nekem az elején, akkor nem cseszek el 2 évet az életemből egy idiótára.
2022. jan. 10. 09:17
 17/31 anonim ***** válasza:
88%
🚩🚩🚩🚩🚩🚩
2022. jan. 10. 09:57
 18/31 anonim ***** válasza:
98%

A legrosszabb ,hogy már most megmondta, hogy ne legyenek fiú barátaim mert az megcsalas.

"aha,szoval neked fiú barátok kellenek, hiányzik mar más fsz is, ugye, azért akarsz errol beszelni"

Na, ekkor köszöntem volna el tőle örökre.

De ha neked megfelel egy önbizalom hiányos, érzelmileg manipuláló kontrollmániás férfi, akkor nyugodtan dobj rá további hónapokat vagy akár éveket az életedből, mielőtt rájössz, hogy nem bírod tovább.

Aztán majd ne hibáztasd magad, amiért nem dobbantottál az első egyértelmű jelek után, hanem bocsásd meg magadnak, és fogd fel hasznos tapasztalatnak életed hátralévő részére.

2022. jan. 10. 09:59
 19/31 anonim ***** válasza:
87%

O ocsem, jol kifogtad.

Dobd ki kerlek, mert akarmennyire is ellenallsz a f.szsagainak, akkor is korlatozni fog bizonyos szinten.

Ja es legyszi ne hallgass ra, hanem oltozz mindig csinosan, hogy ✨magadnak✨ tetszel, es ne hagyd, hogy leromboljon.

24/L

2022. jan. 10. 10:47
 20/31 anonim ***** válasza:
97%
És minek vagy még mindig vele? Az ilyet ki kell dobni, nem gyakorira írogatni. Nem hiszem el, hogy a mai világban, mikor a csapból is a "bántalmazó kapcsolat" és a "nárcisztikus személyiség" fogalmak folynak, van nő, aki nem szakít az első ilyen húzása után a csávóval. Nem fogod tudni megváltoztatni.
2022. jan. 10. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!