Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol a segítség/ajándék határa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a segítség/ajándék határa lányok?

Figyelt kérdés

DE ŐSZINTÉN!

Nem kell jóemberkedni, ez egy anonim fórum.

Jártok a pasival, mondjuk már 1+ éve. Ebben az esetben, számodra hol és miért pont ott van a tőle elfogadott segítség és ajándék határa?

Pl.: Karácsonyra belefér egy új laptop, ami kellene a munkádhoz? Elfogadnál egy komolyabb összeget, hogy anyudék számára tüzelőt vásárolhass, hogy ne kelljen fagyoskodniuk? Elmennél a pasival, az ő kontójára, egy olyan nyaralásra, ami az egyik álmod, de sacc/kb. május 40-ben lesz rá pénzed egyedül?

Köszönöm az őszinte válaszokat!

Tisztelettel kérem, spóroljunk időt és energiát, és a szokásos "Én erős, független, többdiplomás nő vagyok és egy pohár vizet nem fogadok el, mert nem vagyok eladó, és amúgy is havi 3956000 forint a fizum, hómofiszból." inkább ne írjátok le!

2022. jan. 9. 04:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
61%

Erről az egészről egyik nő ismerősöm jut eszembe.

Élettársi kapcsolatban éltek a párjával. Nagy volt a szerelem, a srác önszántából (szerelemből) vett a csajnak nagy értékű ajándékokat szülinapjára, karácsonyra, stb. Nem is volt ezzel semmi gond, egészen addig amíg tartott a "rózsaszín köd". 6-7 éve lehettek együtt mikor egyre több veszekedés után szakítottak, de akkora cirkusz volt, hogy a srác visszakért mindent amit ő vett a lánynak.

Vitte a számítógépet, tv-t, műszaki cikkeket, de még a szobába beszabott faltól falig szőnyeget is! Joga volt hozzá, mert tényleg ő vette!

Kérdezem én ezek után, nem jobb egy nőnek ha ilyen értelemben nincs kiszolgáltatva egy férfinak?

Tudom, hogy vannak nők akik minden mennyiségben elfogadnak mindent, ez az ő dolguk.

De soha senki nem lát a jövőbe, senki nem tudhatja mi lesz 2 vagy 5 év múlva. Férfiak szempontját is megértem, mert ha megteheti anyagilag akkor biztos jó érzés adni. Viszont ha egy nő nem szeretne nagy értékű ajándékokat elfogadni, azon sem kell meglepődni, mert ő így érzi magát nagyobb "biztonságban" ilyen szempontból.

2022. jan. 9. 09:53
 22/24 anonim ***** válasza:
52%

Én egy év után már közös kasszán voltam a párommal, mondjuk fiatalok voltunk, egyiküknek sem volt pénze, tehát nem volt mit félteni, ilyen dolgok fel sem vetődtek.

Amúgy a válasz, igen, elfogadnám. Inkább, mint hogy pl megfagyjanak a szüleim (bár hosszútávon nem támogatnám még a szüleimet sem, felnőtt dolgozó emberek, oldják meg, de nyilván vészhelyzet beüthet) vagy ne tudjak dolgozni. A közös nyaralásra is elmennék. Ha felajánlja, hogy fizeti, akkor nyilván nem probléma ez neki anyagilag, és ezért szeretné, ha vele mennék.

2022. jan. 9. 11:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha valaki folyamat ajándékozik, nekem nem tetszik, de ILLIK elfogadni, akkor azt viszonozni teher lesz.
2022. jan. 9. 13:40
 24/24 anonim ***** válasza:
52%
Nalam sem lenne hatar, persze ha ez ugy mukodik, hogy nagyon kulonbozik az anyagi helyzetunk, nyilvan szolnek, hogy nem kell ennyire elkenyeztetnie, mert en ugysem tudnam ezt ilyen szinten viszonozni. Ha ez igy le van tisztazva, onnantol en elfogadok barmit es nagyon orulok is neki es igyekszem a tolem telheto legjobb modon viszonozni.
2022. jan. 9. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!