Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak mi baja lehet?

Figyelt kérdés
A barátnőm furcsán beszél velem, minden bókot sértéssel zár. Pl "de szeretem azt a kérdőjel hátadat". Nagyon sok dühkitörése van, ha valami nem úgy működik ahogy ő szeretné akkor hiszti, duzzogás, dráma királynő. Mindig minden más hibája, nem az övé. A múlton kesergés, a depresszió, a nyavajgás minden napos. A "miért tart ott az életem ahol tart" a Best of. Mindenben a rosszat látja, és nagyon önző. Nincsenek barátai, szerintem mindenkit elmar maga mellől. Ami még szokott lenni, hogy nonstop le aláz pl én szerencsétlen vagyok, minden kiesik a kezemből. Nagyon szeretem, de már kezd felőrölni ez a sok lelki baj. Nem tudom másnak volt ilyen? Ilyennel most találkoztam először, az elején még empatikus voltam de kezdek besokallni.
2022. jan. 6. 05:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Szerinted mennyi időt és energiát érdemes belefeccölni egy olyan dologba, aminek a végeredménye kétséges?

Nincs egy alap,amire építkezhetnél.

2022. jan. 8. 10:21
 12/14 anonim ***** válasza:

dráma királynőt tedd parkoló pályára, hadd főjjön a saját levében, kell ennek a kapcsolatnak egy kis szünet, hogy mindenki levegőt vegyen, és elgondolkodjon a saját életén..ki mit képes a másikért adni.

Neked pedig az önbizalmad a béka fenekén lesz a végén, mert lealáznak folyton, a másiknak szintén önbizalomhiánya van...szóval nem vagytok egymáshoz valóak, mert csak a másikban a rosszat látjátok meg, a rózsaszin felhők elvonultak, és hoppá itt vannak a szürkék...

lényeg...csak marcangoljátok egymást, és nem épititek, intelligencia főleg érzelmi, na és persze önbizalom épités mindkét részről...

hajrá!!!

2022. jan. 8. 16:12
 13/14 anonim ***** válasza:

"kb 1.5 hónapig nem voltak ilyenek"

Annak mennyi ideje? Azóta már igazából nem is vagytok együtt.

2022. jan. 8. 22:16
 14/14 A kérdező kommentje:

Annak már majdnem 9honapja.

Merlegeltem magamban és rájöttem hogy ez a kapcsolat nem épít, nem boldog így kiléptem belőle lassan 1 hete.

Igazából meglepték a saját érzéseim mert csak annyit érzek, hogy megkönnyebbültem..

F

2022. jan. 8. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!