Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak mi baja lehet?

Figyelt kérdés
A barátnőm furcsán beszél velem, minden bókot sértéssel zár. Pl "de szeretem azt a kérdőjel hátadat". Nagyon sok dühkitörése van, ha valami nem úgy működik ahogy ő szeretné akkor hiszti, duzzogás, dráma királynő. Mindig minden más hibája, nem az övé. A múlton kesergés, a depresszió, a nyavajgás minden napos. A "miért tart ott az életem ahol tart" a Best of. Mindenben a rosszat látja, és nagyon önző. Nincsenek barátai, szerintem mindenkit elmar maga mellől. Ami még szokott lenni, hogy nonstop le aláz pl én szerencsétlen vagyok, minden kiesik a kezemből. Nagyon szeretem, de már kezd felőrölni ez a sok lelki baj. Nem tudom másnak volt ilyen? Ilyennel most találkoztam először, az elején még empatikus voltam de kezdek besokallni.
2022. jan. 6. 05:09
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy ezek mellett még nagyon anyagias, és olyanokat mondd hogy én vagyok az életében az egyetlen boldogság.
2022. jan. 6. 05:11
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

DOBD KI!

Nem vicc, dobd ki!

2022. jan. 6. 05:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez beteg....
2022. jan. 6. 05:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát haver sok sikert hozzá!

De garantálhatod a -25 évet az életedből,ha ez kell neked.

2022. jan. 6. 06:37
 5/14 anonim ***** válasza:
30%

Szegényke.

Hát, sok traumája van.

Nem tudod megoldani, csak ő tudja.

2022. jan. 6. 06:37
 6/14 anonim ***** válasza:
40%
Pszichológus segít. Ez a munkája. Szerintem próbáld vele megbeszélni, lehetőleg higgadt körülmények között, hogy ez így nem jó. Változtasson vagy kérjen segítséget. De biztosítsd róla, hogy te mellette fogsz állni.
2022. jan. 6. 06:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele beszélni erről először. Ha nekiáll hisztizni, akkor rögtön otthagyod és többet szóba se állj vele. Ha pedig nyitott és hajlandó beszélni veled, akkor az már jó jel, próbáljátok meg orvosolni a dolgokat. Ha nem megy, akkor pedig dobd ki. Nem vagy te boxzsák, hogy állandóan rajtad csattanjon a feszkó. Jobbat érdemelsz ennél. Neki pedig lehet ez kéne ahhoz, hogy észhez kapjon és jobb ember legyen, mert biza így nem lehet ezt.
2022. jan. 6. 06:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészséges, de gondolom eddig is ilyen volt, ezért választottad. Ami zavar, üljetek le megbeszélni és keressetek rá megoldást.
2022. jan. 6. 07:19
 9/14 Noren1989 ***** válasza:
69%
#6al és #8assal értek egyet. Sérült a muci, de legalàbb könnyű volt összeszedned.
2022. jan. 6. 07:49
 10/14 A kérdező kommentje:

Beszéltünk erről, felvetettem hogy menjünk el pszichológushoz azt válaszolta hogy minek az úgysem segít.

Igen van sok trauma a múltjában. Az elején nem ilyen volt, kb 1.5 hónapig nem voltak ilyenek.

2022. jan. 6. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!