Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen férfi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen férfi az ilyen ?

Figyelt kérdés
Élettársam / 3 éve elek vele /nagyon sokszor beleköt a tini 17 éves lányomba. Pl. Hogy néz ki a fejed vagy úgyse fogod jól erezni magad vagy olyan sovány vagy semmi alakod, tehát folyton negatív kritikákkal illeti.A lányom ezert megutálta de olyan szinten h kerüli a lakásba és köszönni se köszönnek egymásnak. Persze tini lány neki is vannak hülyeségei őt se védem. De égbe kiálltó dolgot azért nem csinál nem iszik, nem bulizik, nem drogozik. Annyi a hibája h nagy rendet valóban nem tart a szobájába. A párom ezekért / h nem köszön neki előre, nem tart nagy rendet a szobájába / csúnyán beszél róla pl.utolsó rohadt féreg, szar takony ...elüldözöm azt kirakom. Rohadt dög! TAKARODJUNK EL INNEN! Tobbszor elmondta h egy megtűrt személy itt a lakásába. Bocsánatot az ocsmány beszédéért soha nem kért! Egy meglett középkorú férfiról van mar szó! Gondolom baromira útba van neki a gyerekem holott tudta mikor összeálltunk h van. Lehet ilyen esetben tenni érte h változzon a helyzet szerintetek?
2022. jan. 5. 11:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

A baj az,hogy hagytad,hogy idáig fajuljon a dolog.Gondolom ez nem két nap alatt alakult ki igy.Már az első csúnya szó,mondat után után össze kellett volna csomagolnotok és elmenni,vagy kirakni a pasit.

Ez sose fog rendeződni.

Nem is értem,mire vársz?

2022. jan. 5. 14:43
 22/28 A kérdező kommentje:
Azt hittem majd jobb lesz , változik azért vártam
2022. jan. 5. 14:52
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz jobb. Keress valamilyen lakhatást, amit ki tudsz fizetni és menj oda a lányoddal.
2022. jan. 5. 15:02
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Hogy bunkó legyek, hinni a templomban kell.

A lányod mentális egészségének kárára várogatsz hiába, meg nyilván kényelemből, nekem ne mondd, hogy nem.

Nem vagyubnk egyformák, oké, ha az első ilyennnél nem pakoltál azonnal, elfogadom, te nem vagy olyan, mint sokan mások. De a második alakalommal akkor is menni kellett volna, felelős anyaként legalábbis, nem pedig várni a csodára.

Még mindig itt kérdezgetsz, meg hogyan lehetne jobb? Vele? Sehogy!

Attól lesz jobb, ha lelépsz, azt már úgysem tudod semmissé tenni, ha azonnal lépsz is, ami károkat ez a mocsok okozott.

Mentheted ami menthető, de akkor már csomagolni kéne, nem itt írogatni!

2022. jan. 5. 15:07
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lanyodnak van egy csopp esze, ugy otthagy teged ezzel a foszerrel, hogy csak ugy csorog. Az eletkeptelen anyja, meg proli neveloapja egy eletreszolo trauma lesz neki arra, hogy ne akarjon olyan lenni, mint te. Es ezert kerulni is fog teged. Jogosan. Nalad ez tenyleg nem voros vonal? Ha megveri reszegen, az is belefer? Mi ez a merhetetlen szervilizmus? Ennyire kell a lakasa?
2022. jan. 5. 15:41
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok (12:00)

Képzeljétek, üzenetet kaptam "KisPxx"-től: "Elzavarnál a lakásomból?"

Nem! Elzavarnálak az életemből!!! Ennyire sötét vagy?

Többet nem látnál se engem, se minket, egyetlen ilyen (az első) után rögtön.

2022. jan. 6. 03:01
 27/28 anonim ***** válasza:
Kérdező te amúgy ilyenkor anyának nevezed magad? Még embernek is kevés vagy.
2022. jan. 6. 09:34
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy anya hogy tudja ezt tűrni? Már az első ilyen beszéd után szedtem volna a sátorfámat. A lányod azt éli megy, hogy nem védi meg az anyja, főleg így kamaszkorban. Gondolkozz el, meddig teszed még ki őt ennek.
2022. febr. 6. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!