Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen férfi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen férfi az ilyen ?

Figyelt kérdés
Élettársam / 3 éve elek vele /nagyon sokszor beleköt a tini 17 éves lányomba. Pl. Hogy néz ki a fejed vagy úgyse fogod jól erezni magad vagy olyan sovány vagy semmi alakod, tehát folyton negatív kritikákkal illeti.A lányom ezert megutálta de olyan szinten h kerüli a lakásba és köszönni se köszönnek egymásnak. Persze tini lány neki is vannak hülyeségei őt se védem. De égbe kiálltó dolgot azért nem csinál nem iszik, nem bulizik, nem drogozik. Annyi a hibája h nagy rendet valóban nem tart a szobájába. A párom ezekért / h nem köszön neki előre, nem tart nagy rendet a szobájába / csúnyán beszél róla pl.utolsó rohadt féreg, szar takony ...elüldözöm azt kirakom. Rohadt dög! TAKARODJUNK EL INNEN! Tobbszor elmondta h egy megtűrt személy itt a lakásába. Bocsánatot az ocsmány beszédéért soha nem kért! Egy meglett középkorú férfiról van mar szó! Gondolom baromira útba van neki a gyerekem holott tudta mikor összeálltunk h van. Lehet ilyen esetben tenni érte h változzon a helyzet szerintetek?
2022. jan. 5. 11:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%
ennyire fekete/fehér a történet? Kétlem, hogy egy anya ezt eltűrné. Mit nem mondasz el?
2022. jan. 5. 12:22
 12/28 A kérdező kommentje:
1# Az ő lakásába lakunk
2022. jan. 5. 12:23
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"pl.utolsó rohadt féreg, szar takony ...elüldözöm azt kirakom. Rohadt dög!"

Nem lenne hol élnetek, ha nem lakhatnátok az ő lakásában?

Hogy tudod elviselni ezt a viselkedést, és hogyan tudod eltűrni, hogy három éve így kelljen élnie a kamasz lányodnak?

Te tudsz szeretni egy ilyen férfit?

2022. jan. 5. 12:32
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Undorító férfi. Röviden. Minél hamarabb lépj le a lányoddal együtt. Ahogy többen is írták, árulkodó, ha ennyire ellenséges valaki egy gyerekkel (mondom ezt úgy, hogy nem szeretem a gyerekeket, de soha, soha, soha nem bántanám őket). Ha senki se nézi, veled is így fog viselkedni.
2022. jan. 5. 12:36
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

és akkor mi van? Gondolom előtte is laktatok valahol, hogy ezzel a díszpinttyel összeálltál.

Soha senkinek nem engedném, hogy akárcsak verbálisan is, de abuzálja a gyerekemet, a saját vér szerinti szülőjének sem, nemhogy egy kvázi idegennek, akit én választottam magam mellé, a gyerekem meg szenved a döntésem miatt.

milyen anya vagy te, már megbocsáss?

gfondolom dolgozol, ha a pasi kirakna is mennetek kellene valahová, nyilván nem a híd alá, így ha más lehetőség nincsen, akkor albérlet, ha az nem opció, akkor rokon, gyűjtés ezerrel és utána tovább lépni.

Felnőtt nőként semmi mentséged arra, hogy ezt eltűröd, most majd az jön, hogy intézetis gyerek voltál, se kutyád se macskád, hát akkor is menni kell.

Undorító ez az ember, a lányod meg teljesen ki van szolgáltatva a pasid kénye kedvének, el tudod képzelni mekkora, akár helyrehozhatatlan károkat okozol neki mindezzel?

Azonnal lelépnék, egyetlen pasinak sincsen aranyból sem a farka és a pénztárcája sem ér annyit, hogy ennek a gyerekemet kitegyem, ha nem változtatsz, kizárólag a te hibád lesz minden következménye ennek.

Te vagy a felelős érte, nem a szomszéd Marika, az egészséges lelki fejlődésének biztosítása ugyanúgy alap szükséglete, de gondolom majd kidumálod mi az a rettenetes helyzet, ami miatt nem bírsz mozdulni mellőle.

anno, közel 20 éve én az apjától menekültem el egy utazótáskával, ha már egyszer beválasztottam azt az isten barmát, próbáltam jóvá tenni és egy társbérletbe mentem,elérhető rokonok híján, értem ez alatt egy szobát béreltem egy másik nővel együtt, ott laktunk együtt a három éves gyerekkel, amíg összeszedtem magam annyira, hogy önálló lakást béreljünk. Nehéz volt? igen, marhára, de semmi és senki nem tudott volna rávenni, hogy együtt maradjak azzal az állattal, aki akkor még csak engem terrorizált, de nem óhajtottam megvárni, amíg elkezdi a gyerekkel is.

Az apjával mi van? ha nincs más megoldás menjen oda, te meg olyan munkahelyre, ahol kapsz szállást, de tini gyerekkel már nem vagy huszonéves, kell lennie annyi egzisztenciádnak, hogy boldogulj magadban is, ha nem teszed, csak kifogásokat gyártasz, az téged minősít és a lányod helyében, miután el tudok költözni onnan az életben többé nem állnék szóba veled, amiért kitettél ennek.

2022. jan. 5. 12:40
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudsz választani gratulálok
2022. jan. 5. 12:43
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
A lányod előbb-utóbb nem csak őt fogja utálni, hanem -kimondva vagy kimondatlanul - téged is, amiért éveken keresztül hagytad, hagyod, hogy alázzák, szóban bántalmazzák, rombolják az önbizalmát, önértékelését, és egy szeretetteli, vagy legalább közömbös otthoni légkör helyett ebben kelljen leélnie a kamaszkorát.
2022. jan. 5. 12:57
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Pfff, te anyák gyöngye! Az első ilyen megnyilvánulásnál dobnék ki bármilyen pasit, mint macskát szarni. Nem szégyelled magad, hogy nem állsz ki a gyereked mellett? Remélem, ugyanezt kapod majd a lányodtól.
2022. jan. 5. 13:24
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért vigyázz, nehogy az legyen, hogy abban a pillanatban, hogy a lányod betölti a 18-at, otthagyja a sulit, elmegy dolgozni, kivesz egy szobát és soha a büdös életben nem áll szóba veled...

Milyen anya vagy te, hogy hagyod, hogy így bánjanak a lányoddal?!

2022. jan. 5. 13:34
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt kérdezném, hogy milyen anya az olyan, aki kiteszi egy ilyen embernek a kamasz lányát. Megsúgom: pocsék és önző.
2022. jan. 5. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!