Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog e változni valaha?
Megszokod vagy megszoksz, szerintem 🙄
Ő ilyen, nem fog és nem tud ebbe változtatni.
Nem értem hogy lehetsz szexfüggő.ilyen mellett nekem a szextol is elmenne a kedvem csökkenne a libidom semmivel nem huzna fel nem is gerjednék rá.
Olyannal akivel viszont szenvedélyes rendszeres szex van, nő a libidom imádom a szexet és minden a legjobb.
Nálam pont fordítva volt, amíg párkapcsolatban voltam. Egyik párom se akart velem nagyon szexuálisan lenni, sose kezdeményezték, habár voltak akik heti egyben benne voltak, amikor én minden nap akartam volna.
Örülnék annak, ha létezne olyan lány, akivel a szexuális éhségünk megegyezik, és emellett nem csak a szexről szólna a kapcsolatunk, hanem a kölcsönös, közös erőfeszítésekről, a minőségi együtt töltött időről, az érzelmekről, a kommunikációról, a közös tervekről.
Nálunk is az a felállás, hogy én többször kívánom, mint a párom, de igyekszünk és próbálunk alkalmazkodni egymáshoz, úgyhogy azért heti 2-3 alkalom szokott lenni.
Próbáljátok meg közelíteni egymáshoz az igényeiteket és minél többet beszélgetni a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!