Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog e változni valaha?

Figyelt kérdés
Eléggé szex függő vagyok, de viszont párom megelegszik havi 1el is. Annyira szeretem h elmondtam neki hogy oke megprobalok valtoztatni es megelegedni a heti 1el de még azt se tartja be, és így eléggé kivagyok. Főleg hogy ha hozza is érnék vagy leszopnám akkor azt se engedi csak nagyon ritkán mert mindig azt mondja csikis neki vagy ha melozik akkor fáradt. Hozzateszem nem vagyok rossz benne nem azért, mert ha csinalom állandóan beleremeg es élvezi csak egyszerűen nem vágyik úgy rá és megvan nélküle, de en meg azt is szeretem csinalni. Masfel eve vagyunk együtt volt olyan honap h magához képest elég sokszor szeretkeztunk de van mikor tényleg havi 1x. Szeretkezes kozben is osszvisz 2 pozt csinalunk hiaba kérem kozbe h váltsunk az egyik a misszionárius a masik a lovaglo azt szoktam valtozgatni de igy elegge lelomboz engem is. Es mar az elején is ilyen volt csak akkor is a munkára fogta, hogy beleszeressek és ne hagyjam el. Meg hogy magát se érti hogy ő miért elégszik meg ennyivel.
2022. jan. 4. 03:31
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem.
2022. jan. 4. 04:40
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Kamu és határtalanul a legalja primitív. Pszichológust keress.
2022. jan. 4. 05:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Megszokod vagy megszoksz, szerintem 🙄

Ő ilyen, nem fog és nem tud ebbe változtatni.

2022. jan. 4. 07:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Mintha én irtam volna...
2022. jan. 4. 07:33
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Nem értem hogy lehetsz szexfüggő.ilyen mellett nekem a szextol is elmenne a kedvem csökkenne a libidom semmivel nem huzna fel nem is gerjednék rá.

Olyannal akivel viszont szenvedélyes rendszeres szex van, nő a libidom imádom a szexet és minden a legjobb.

2022. jan. 4. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam pont fordítva volt, amíg párkapcsolatban voltam. Egyik párom se akart velem nagyon szexuálisan lenni, sose kezdeményezték, habár voltak akik heti egyben benne voltak, amikor én minden nap akartam volna.

Örülnék annak, ha létezne olyan lány, akivel a szexuális éhségünk megegyezik, és emellett nem csak a szexről szólna a kapcsolatunk, hanem a kölcsönös, közös erőfeszítésekről, a minőségi együtt töltött időről, az érzelmekről, a kommunikációról, a közös tervekről.

2022. jan. 4. 09:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is az a felállás, hogy én többször kívánom, mint a párom, de igyekszünk és próbálunk alkalmazkodni egymáshoz, úgyhogy azért heti 2-3 alkalom szokott lenni.

Próbáljátok meg közelíteni egymáshoz az igényeiteket és minél többet beszélgetni a témáról.

2022. jan. 5. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!