Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfit választanád?
1. Aki szeret igazi férfi de te nem szereted. Nincs annyira pénze és albérletben lakik?
2. Ő nem szeret csak kedvel te se szereted csak el vagy vele de sok pénze van és meg tud neked mindent adni anyagi biztonságban vagy?
Nyilván nem választanám egyiket sem, mert csak olyan férfival jönnék össze, akivel kölcsönösen szeretjük egymást.
De tételezzük fel, hogy pisztolyt tartanak a fejemhez, hogy válasszak, én meg nem szeretnék meghalni, akkor legyen a második. Az elsőből mégis mi jó származik nekem? A feltételek szerint egyikőjüket sem szeretem. Azzal a fenekemet kitörölhetem, ha a másik szeret, de ez nem kölcsönös, sőt még a halálba is idegesít. A másodikkal legalább anyagilag jól járok, és mivel ő sem szeret engem, ezért nem fog a nyakamon lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!