Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak, mi lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, mi lehet az oka annak, hogy a párom nem akar tőlem szinte sose semmit?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, én 27 vagyok, ő 28. Amikor megismerkedtünk mondta, hogy neki eddig csak pár hónapos kapcsolatai voltak, illetve előttem 6 hónapja nem volt senkivel még randizni sem. Az elején mint minden kapcsolatban mindennapos volt a szex, állandóan állt a cerka, de ma már semmi. Pedig az elején megbeszéltük, hogy nekem a heti 4 az ideális, ő erre azt mondta, hogy neki kell 1-1 nap kihagyás, mert megszokta már a keveset, de amúgy tetszett neki az igényem. Most meg csak a kifogásokkal jön, fáradt, nincs kedve, inkább nézné a tévét, stb, nekem meg nagyon rosszul esik a visszautasítás. Hiába kacérkodok szexi fehérneműben, inkább a kezembe nyom egy pólót, hogy "meg ne fázzak" meg elpoénkodja. Olyan is volt már, hogy kérés nélkül elkezdtem ott simogatni meg puszilgatni neki, hogy szájjal kényeztessem, de fel se állt neki. Sőt, még reggelente sincs merevedése egyáltalán és elmondása szerint ki se szokta verni. Én ezt nem értem. Pedig amúgy nincs vele baj, jó az ágyban és velem is minden rendben, még tabit is szedek. Nem tudom mi változott és mi lehet a baj, de ez így nem fog működni hosszútávon, tanácstalan vagyok...
2022. jan. 2. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Szoktatok veszekedni?
2022. jan. 2. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Lehet stresszes az élete mostanában. Minden rendben van körülötte, nem stresszel valami miatt?
2022. jan. 2. 19:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Amíg külön albiban élt és minden nap taliztunk, addig szuper volt minden. Most meg hazaköltözött a szüleihez, új munkája van és csak 3-4 naponta tudunk találkozni. Rengeteget is alszik, és beszélgetni se beszélgetünk már szinte semmit. Anno volt, hogy páros randira mentünk volna, de annyira egymásra kattantunk, hogy egy menetet még lezavartunk a tali előtt, még úgy is, hogy megvárattuk a haverját. Most meg már ha még 1-2 óránk is van azelőtt, hogy találkoznánk a haveri társasággal, még akkor sem akarja, inkább hamarabb oda akar menni, mert "olyan ritkán találkoznak". Sajnos volt már olyan is, hogy elsírtam magam egy visszautasítás után, de már előtte is éreztem, hogy van benne valami gát, de mindig azt mondta, hogy majd idővel feloldódik. Most legutóbb 3 napot folyamatosan együtt voltunk náluk és 1x sem akart szexelni, még inkább el is húzódott és poénkodott, hogy meg akarom erőszakolni.
2022. jan. 2. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

#3 Simán lehet benne gát, én is hónapokig nem tudtam hova tenni a legjobb és jelenleg is tartó kapcsolatomat. Nekem 3 hónap kellett az oldódáshoz.

Én őszintén beszéltem a barátnőmnek erről és megértette. Aztán 3 hónap után helyreállt a szex, ennek már 2 éve, azóta sincs gond.

A problémátok megoldásának alapja a kommunikáció. A rámászással nem fogsz semmire menni jelen helyzetben. (max. visszautasít és szarul érzed magad)

2022. jan. 2. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem áll reggel sem, es folyton fáradt es un téged leráz, akkor napnál világosabb , hogy megcsal.

Lehet új nő vagy kibékült valami ex barátnővel, mert így egyik napról a másikra a szexualis igény nem változik.

2022. jan. 2. 23:51
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Tehát valahol kiürül. Es az is lehet, hogy szerelmes is, csak még nem mer dobbantani, mert nem tudja, hogy hányadán áll az új csajjal. Nézz utána a dolgoknak, ha lehetőséged van
2022. jan. 2. 23:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Nincsen másik csaj a képben, ez tuti biztos, már utánanéztem.
2022. jan. 3. 00:16
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Akkor az orrán át ürül a spermája
2022. jan. 3. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!