Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozza férfiak ha a baratnotok közolne veletek h ő el akar menni egy 10 napos katonai kiképző táborba ahova mindenki jelentkezhet? Nyilván nem tilthatom meg neki de féltem őt?
Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 23:31
1/9 anonim válasza:
Én mennék vele, mert szívesen megyek ilyenekre, sőt én támogatnák bele.
2/9 anonim válasza:
10 nap nem a világ vége bár.. sokminden megtörténhet😏 Gondolom nem a kiképzéstől felted (jót tesz az, na), hanem nehogy estére lekerüljön az az egyenruha...
Én alapból nem bírom az ilyen katonás lányokat, de ízlés dolga
3/9 anonim válasza:
10 nap? Semmi értelme. Menjen egy hónapra legalább. Nem azért, mert le akarom rázni, hanem mert 10 nap ahhoz sem elég, hogy az ember kicsit megedződjön
4/9 anonim válasza:
Nőknek is van ilyen kiképző tábor?
6/9 anonim válasza:
"Élvezetes táborozást." Mi mást szólhatnék?
Mitől félted? Katonák közt lesz.
7/9 anonim válasza:
Exemnek kötelező volt, nem történt vele semmi, ez nem a Francia idegenlégió.
9/9 anonim válasza:
Ha fosol, hogy félrekúr, akkor sem benne, sem magadban nem bízol!
Amúgy melóba elengeded? Mert ott is felrakhatják az íróasztalra.
Edzeni elengeded? Mert ott a szaunában is megrakhatja valaki.
Céges buliba mehet? Mert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!