Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem jóvá ezt? 26/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem jóvá ezt? 26/F

Figyelt kérdés

Szilveszterkor túl sokat ittam és másnap hányás volt a programom, amit a barátnőm, mivel ő is ott volt meg kellett tapasztaljon. Ez már nem az első eset (3x sajnos történt már ilyen), hogy nem fejeztem be egy határ után és a gyomrom kikészült.

Nagyon szégyellem magam emiatt, megalázó is volt, természetesen szóvá is tette hogy ez sehova sem vezet, amellyel végtelenül egyet tudok érteni.

Ezt ugyan nem tudom biztosan, de vszeg a múltban elmaradt/kiesett szórakozásokat pótolom így, amely nagy butaság.

Nem szeretném, hogy ezek miatt kiábránduljon belőlem a barátnőm, hogyan tehetném ezt jóvá?

Én sem így szerettem volna de sajnos így alakult... :/

Hogy tehetném ezt jóvá?

És ami még fontosabb hogyan tudnám megelőzni ezeket az eseteket? Egy idő után “minden” jól esik, és akkor nem állok meg...

Meg szeretnék ilyen téren is komolyodni, minden építő hozzászólást előre is köszönök és Boldog új évet kívánok mindenkinek!

2022. jan. 2. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Megelőzni úgy lehet, hogy megállsz amikor már kezdesz berúgni, azért a legtöbb ember érzi, hogy mikor van az a pont ahol meg kell állni, hogy nem rúgj be teljesen és akkor leáll pl érzed , hogy spicces vagy és leállsz.

Az meg egy másik kérdés hogy ha azért nem állsz le ezen ponton mert neked kell az alkohol. Akkor ebben az esetben el kell gondolkodni, hogy miért érzed úgy hogy kell, és önvizsgálatot tartasz. Ebben az esetben nem hinném, hogy csak bulikat akarod pótolni, hanem mást is. Ha rájössz és dolgozol rajta akkor azzal megelőzöd a következő alkalmat.

2022. jan. 2. 15:55
 2/6 anonim válasza:
100%

Hát engesztelésképp vegyél adj a barátnődnek a kedvenc csokijából vagy amit szeret, mond neki hogy sajnálod ami történt és próbálsz javulni annak érdekében, hogy ez többet ne forduljon újra elő.

Ha tényleg nem tudod megállni az ivást egy idő után akkor viszont korlátozni kéne hogy miből mennyit iszol hogy ne kerülj át ebbe az állapotba. Előre meghatározod azt a mennyiséget amitől biztos nem lesz bajod és csak annyit iszol, hiába kínálgat más, udvariasan elutasítod. A másik meg hogy figyeld mi az amitől könnyen rosszul leszel és azt mindenféleképpen kerüld pl nekem a pálinka ilyen.

Ha ezeket betartod szerintem semmi baj nem lesz.

Boldog új évet neked is!

2022. jan. 2. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Ígérd meg neki, hogy többet nem iszol alkoholt, mert képtelen vagy mértéket tartani. Ami ennél is fontosabb, hogy tartsd is be!
2022. jan. 2. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:

"de vszeg a múltban elmaradt/kiesett szórakozásokat pótolom"

te is tudod, hogy ez hülyeség; érzed hol a határ és mégis túltolod, egyszerűen túl gyenge vagy ellenállni

Mit tehetsz? Ez már a 4. alkalom, gondolom elző 3-nál is ígértél fűt-fát. Mostani ígéret is pont ennyit fog érni, amíg nem látod be, hogy nálad baj van és nem teszel ellene.

2022. jan. 2. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Először is nem kell hányásig inni. Nyugodtan leállhatsz, amikor érzed, hogy sok lesz.

Másodszor durvább dolgok is lehetnek egy hányásnál a kapcsolatban. Ha nem rendszeres és nem vagy részeges, illetve ha tudod hol a határ, akkor nem baj.

1x én is végighánytam a nappalit, pedig 1 pohár bort ittam meg. Valami vírus volt bennem amiről nem tudtam és a bor megdobta a gyomromat. A férjem meg támogatott ki a mosdóba és utána minden ellenkezésem ellenére ő takarított fel utánam.

Szóval véletlen balesetek vannak. Az a nagyobb baj, ha ilyenkor mindent megígérsz, utána meg ugyanúgy csinálod mint eddig.

2022. jan. 2. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez is egyfajta alkoholizmus.

Tegyél ellene , ha máshogy nem megy egyáltalán ne igyál.

Amúgy te szereted utána össze takaritani az okádékot?

2022. jan. 3. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!