Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes írnom neki? (Bővebben lent)
Tetszik egy fiú. Ma volt vizsgázni, és vizsga előtt beszéltem vele, mondtam neki, hogy: ügyes legyen, szurkolok stb. Írjak neki, hogy hogyan sikerült a vizsga?
És hol lenne jobb: iwiw ("négyszemközt", de ezt ritkábban nézi) vagy facebook üzenőfal (nyilvánosan, de ezt gyakran nézi)?
Egyáltalán érdemes?
De már máskor is írtam neki iwiwen, és aznap válaszolt :D csak mondta, hogy azt annyira nem szereti. Meg most néztem, hogy ma is belépett mindkettőre.
Hááát, ez fogós kérdés :D
Szerintem is mindegy hol írsz. Ha javasolhatom a levélben ne csak a vizsgára kérdezz rá vagy írjál hozzá neki valami kedveset.
23/L
De milyen kedves dolgot írjak neki? :)
Ilyesmire gondoltam egyelőre:
"Szia!
Na mi újság, hogy sikerült a vizsga? Mesélj!"
Erre válaszolni fog gondolom, hogy: sikerült/nem sikerült. És ezután gondoltam, hogy terelem a témát. De hogyan "vágódjak be nála" ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!