Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnátok ha a párotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok ha a párotok,akivel nemrég költöztetek össze, lanyokkal beszelget,ismerkedik,képeket kér tőlük?

Figyelt kérdés
Aztán persze összehasonlitgat velük.
2022. jan. 1. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Csomagolnék.

Ha nálam lakna, akkor az ő holmiját.

Ha én laknék nála, vagy albérletben, akkor az enyémet.

Ezen nincs mit vitázni. Aki virtuálisan csal, az a valóságban is.

2022. jan. 2. 06:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk családi bemutatásnál volt olyan, hogy a barátomnak vmiert kellett a gép nálunk, aztán neki állt chatelgetni kozben csajokkal is.

En csak annyit kérdeztem tőle, hogy amugy en nem zavarok..?

(nálam is van családi bemutatás is és a mi gépunkön áll neki csajozni, erre nincsenek szavak)

Nagyon sokmindent nem kellett tennem mert 1 honaoon belül már mássokkal randizgatott.

De azert jatszottam vele.

Pl amikor tőlünk ment állásinterjura kiöltözve adtam neki egy jó mélybordó rúzsos puszit az arcára és végig mosolyogtak rajta interjun:D

Jo sokára vette észre mikor már otthon volt:)

2022. jan. 2. 07:34
 13/14 anonim ***** válasza:
63%

De asszem fel is vették dolgozni:D

Hát nem sokat voltunk együtt így amugy hogy állandoan csak a csajok.

2022. jan. 2. 07:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem tudnám elviselni, így ha menthetetlen és nem lehet vele megbeszélni, nem áll le, továbbra is csinálja akkor szakítanék. Becsüld magad annyira, hogy elsétálsz és majd megismersz valakit, akinek eszébe sem jut ilyet tenni.
2022. jan. 2. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!