Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm lehet félrelépett....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm lehet félrelépett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szilveszter estét külön társaságban töltöttük, mert sajnos nem tudtuk megoldani, hogy együtt szórakozzunk. Ma delután mondta nekem hogy egy másik sráccal aludt együtt, de nem volt semmi, csak az ágyon osztoztak. Igazából megbizom benne mert egy végletekig ártatlan és naiv lány. Vagy tényleg olyan tökéletesen naiv ahogy elkepzelem vagy a világ legjobb hazudozója. Igazából az ami zavar engem, hogy én speciel ha van valakim és szeretem őt, akkor nem mászok be más mellé az ágyba, inkább aludnék a földön, vagy hazamennék a buliból otthon aludni, ráadásul alidhatott volna lány mellett is mert volt másik lány is a buliban. Tényleg nem hiszem, hogy volt bármi komoly, de mégis böki a begyem ez az egesz szituáció, annyira természetellenes nekem, hogy a párom más fiuval alszik egy ágyban szilveszter este. Jó lenne hallani más emberek véleményét is, mert jelenleg ugy érzem velem van a baj és túlféltékenykedem ezt az egészet. Nálatok mi fér még bele egy kapcsolatban?

(A félrevezető cím miatt elnézést, gondoltam így talán érkezik rá válasz, mert figyelemfelkeltő)

2022. jan. 1. 16:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Na kiderült kérdező,hogy mi lett a kisasszonnyal?
2022. jan. 5. 17:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen, végül elmagyaráztam neki hogy ez fordítva milyen fura lenne neki is és így végre megértette meg aterezte, és végül mondta hogyha buli lenne akkor amikor alvásidő van akkor inkább haza taxizik. Sajnos néha tényleg nehéz megértenie az emberi kapcsolatokat, de nem akart rosszat, úgyhogy mindenképp adok neki még egy esélyt, aztán reméljük a legjobbakat.

Köszönöm szépen mindenkitől a valaszokat, véleményeket! :)

2022. jan. 13. 12:01
 13/13 anonim ***** válasza:
26%
Bocs h ezt mondom de elég fogyatékos aki nem tudja ezt átérezni és belekell neki magyarázni hogy milyen lenne a másiknak
2022. jan. 22. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!